Okupljanje članova Poljoinfo foruma u Institutu Zemun Polje - januar 2012. godine

Ja još malo pa odoh u Zemun Polje,oni koji su najavili dolazak neka budu tačni,čekam Vas u 10h na ulazu u Institut:ppozdrav:
 
Susret u Institutu Zemun Polje protekao u divnoj atmosferi.
Svi koji su bili prisutni mogli su čuti predavanja o istorii Instituta, načinu proizvodnje semenskog kukuruza, kao i prezentovanje pojedinačnih ZP hibrida kukuruza, koji su u prodaji 2012. godine. Svi koji su bili su takođe provedeni kroz ceo proizvodni pogon dorade semena, kao i kroz laboratorije Instituta.
Susret je završen ručkom za sve prisutne.

Želim da pohvalim domaćine u Institutu, kao i člana rasa02 na čiju je inicijativu ovaj susret održan.
 
Stigao i ja.Bilo je lepo.Čuli smo i videli svašta.Slika nemam jer nisam ubacio film u aparat pa škljocao na prazno.
 
druzenje i narocito organizacija na zavignom nivou.Nasi domacini su se pokazali kao pravi domacini.Vidite da se sretnemo jos u nekom doradnom centru makar i bez ove usluge,interesuje me njihova savremena linia.
 
I ja ću iskoristiti priliku da zahvalim domaćinima i članu ovog foruma Raša 02 na lepom druženju, odličnom predavanju i prikazu doradnog centra i uspešnom zakuskom.
A o moderatorima neću da diskutujem.
img1027.jpg

img1028.jpg
 
Poslednja izmena:
Sve čestitke za organizaciju imalo se šta videti ,čuti a bogami pojesti i popiti prava domaćinska kuća.Ujedno da se zahvalim članovima koji su organizovali ovaj skup a i onima koji su došli na skup iako su vremenski uslovi lošij za putovanje.
 
Nazad
Vrh