ePajko
Član
Meni 3 zenke se okotile u nepune 2 nedelje prva 32 dan ova pre 4 dana 31 dan i ova jutros 31 dan isto. Svim zenkama je prvo kocenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Svaka cast.Nekasu zivi i zdravi!Koliko ih je ukupno?kopajko je napisao(la):Meni 3 zenke se okotile u nepune 2 nedelje prva 32 dan ova pre 4 dana 31 dan i ova jutros 31 dan isto. Svim zenkama je prvo kocenje.

Bas steta.A jesi li saznao uzrok zbog cegase to desilo?Pozdrav.Toma13 je napisao(la):Meni se prošli tjedan prvi put desilo da je prenesla i to nekoliko dana... Rezultat su bili veliki, preneseni i mrtvi mladunci. Kod pojedinih se već vidjela i dlaka...
). I da li ce moci othraniti ove 1. dok nosi druge? Vidjet cemo sutra je li uopce skotna, vjerujem da je er je dala 3x bez muke 
Danas je 32. dan,nisam dirao gnezdo, i ako sam znatiželjan nekako ne bih rizikovao,odnosno što manje bih je uznemiravao.Sad sam napravio vanjsku kotilicu sa vratancama i vidim da ih je lepo pokrila ne samo čupicom nego i slamom. Kod mene su inače napolju,ali kotilica je od daske,izolovao sam je pravo,pa mislim da zima neće biti problem,naročito po ovim letnjim temperaturama.Interesuje me kako vi proveravate gnezdo, da li razgćete čupu,koristite li neke rukavice i slično kako ne bi bilo,eventualnih posledica. I kakva su vam iskustva na tom polju. Prehodno leglo sam imao unutrašnje kotilice,zatvorene,te nije bilo mogućnosti kontrole bez većeg uznemirenja.Još jedna stvar,posle okota nije popila ni decilitar vode.Prošli put jedva 3 deci,a sad ni to.Stavio sam dve pune pojilice od po pola litre.Hvala
budala ja. A što sad, kako bude bude. Ako će leglo biti slabo, slijedi smrt 
.