alfaomeganb
Član
Odg: skotnost
Dobra hrana i nebrini.
Dobra hrana i nebrini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jaoooo ma nije on jadan kriv.U zadnjih mesec dana on je oplodio 7 zenki samo ona nije skotna ostala.A moj muz eno ostri nozeve i ceka da pokazem prstom ko je kriv od njih dvoje.Kaze smeska mu se gulas od kunica .Javicu jel sta uspelo i sta se desava

Kažeš; "podmetnule guzu " pa eto odakle se pojavio problemalfaomeganb je napisao(la):Kada pročitam ovo vaše, jasno mi je i ono moje. Ljudi. Četiri zečice od šest koje parim su u zadnjih mesec dana redovno podmetnule guzu na svakih pet do deset dana po nekoliko puta. Više mi ni jedan zapisani datim nije valida. Koliko ja vidim, a čini mi se da dobro vidim došlo proleće, tuga, krenuo život, priroda. Jedino da im malo uskratim, pa da vidimo ko tu koga....

, neki stari uzgajivaci su mi govorili da kukuruz pospjesuje plodnost pa su ga davali cesto pred parenje .e sad koliko tu ima ... valjda ljudi nesto znaju posle toliko godina iskustva . 
poz od mene i hvala svima