Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja

Da se pohvalim.Zecica mi okotila pre cetiri dana,zivi su i zdravi ali ne znam koliko ih ima.Slika ce da bude za koji dan!

Hvala,druga treba da se okoti 8-og pa se nadam da ce ovaj put da sve bude u redu za razliku od proslog kocenja kad nije htela da im pridje!

Biće druže sve uredu.
Meni je se okotila jedna zenka nemackog šarca, 7 komada a čekam još ovnoliku ovih dana

Malci stari 13 i 9 dana. Iz oba legla uginuo po jedan zecic, ispali iz kotilice...

ovde 8 malih...
18lnw4.jpg

ovde 9 malih...
30m1nk1.jpg

Hvala drugari. :ppozdrav: Za prvi okot ovih zecica sam prezadovoljan! Jedino cu morati da preradim korilice, malo malo pa po nekog izvuku van kad se zakace za sisu. Ovi beli koliko vidim ce biti blentavi na tatu... :haha:

Mesanac, NZB i Ovoliki
2iuaij5.jpg

attachment.php

- - - - - - - - - -

attachment.php

- - - - - - - - - -

attachment.php

- - - - - - - - - -

attachment.php

- - - - - - - - - -

Okot od 29.3. ima ih oko 7-8 komada!

- - - - - - - - - -

I naravno ponosni zekan i zecica!

Bice ok, ocigledno joj se ne svidja kotilica kao pogodno mesto... ako su svi na gomili, ako se ona lepo ocupala onda nemas brige. Iz nekog razloga joj se ne dopada kotilica. Uslikaj kako to izgleda da vidimo. Poz!

Dlake ima dosta,ona je uvek pored njih a uslikacu sutra kad ih i ja malo bolje pogledam!

- - - - - - - - - -

Inace to je zecica koja je odbacila mlade pre malo jace od mesec dana,pa ako je do nje nesto dacu joj jos jednu priliku ako i ovaj put zezne!

Ja sam kod cetiri zenke bas iz tih razloga izbacio kotilicu (kotile se sve mimo kotilice) i nemam nikakvih problema.Sve se kote dobro i lepo gaje male.Tu gde ti je se sada okotila,kotice se stalno bar kod mene je tako .Planiram ove godine da pravim nove kaveze i oni ce sigurno biti vecih dimenzija i bez kotilica,jednostavno imam bolji uvid u leglo a i lakse je cistiti.:ppozdrav:

Pa ako imas pojilice za zenku onda samo spusti malo nize i oni ce isto tako piti,a ako nemas bolje nabavi pojilice da im dajes vodu a ne iz nekih cinija posuda,cisto iz higijenskih razloga nemoze da se prlja da gaze vodu itd...

Nazad
Vrh