Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas -7,moji mali panonci svi živahni na poluotvorenom.Toma13 je napisao(la):Kod mene temperature uzele prvu "žrtvu". Na -13 jutros našao jednog kalifornijskog što je izašao iz kotilice i nije se na vrijeme vratio. Ostalih 7 živo i zdravo u gnijezdu, na toplom. Vjerojatno je na sisi ostao, stari su nešto više od tjedan dana. Inače, ovi čisti kalifornijski su sa tjedan dana skoro pa veći od ovih mojih mješanaca šarca i kalifornije. Definitivno prelazim na čistu rasu...
Baš mi je žao, ali upravo zbog toga ja prakticiram žarulju pri ovim minusima ispod 10. Jer obično bude sve u redu prvih par dana dok su manji i mirniji. Kritični su mi dani od 5 pa dok ne dobiju punu dlaku. Uvijek se nađe par većih i nemirnijih koji "razbacaju" malo po gnijezdu i odmigolje izvan pa se ili ne stignu vratiti ili gnijezdo ostane "raspakirano". Prema tome, moj savjet je da ako nemate grijane prostorije, pokušajte sa žaruljama, barem preko noći. Ako se spasi i jedno leglo, itekako se isplati. Moje su se tri kunice kotile na temperaturama koje su se noću spuštale i ispod -15 i samo jedna "žrtva"... Sretno dalje...kopajko je napisao(la):Svih 11 su se smrzli
Jeli ostao odnos 5+4 ?szeki-telep je napisao(la):Rešili se sami oni od kojih je bilo devet kom.Mali mršavi pocrkali a ovi veliki su zdravo jako debeli!Priroda je uradila svoje!