Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
NEBOJSA1977 je napisao(la):Cao, meni se nocas okotila jedna zecica, napravila 2 gnezda ( sto li tako radi?).
Imam i jos jednu koja je danas pravila gnezdo od sena, nadam se najboljem ali me malo plasi zima koju su najavili za naredna 3-4 dana. Valjda ce se izvuci.
Zenka koju ti je udavilo kuce je uvek pravila dva gnezda, i u tom drugom odvoji samo po jedno mlado. Raspitivao sam se zbog cega to radi svi su mi rekli da je to dobar zec jer sama vrsi selekciju i mlado koje je najslabije , bolesno il mu nesto fali ona odnese u tom drugom gnezdu i ono crkne za 2 do 3 dana tolko znam o tome.NEBOJSA1977 je napisao(la):Cao, meni se nocas okotila jedna zecica, napravila 2 gnezda ( sto li tako radi?).
Imam i jos jednu koja je danas pravila gnezdo od sena, nadam se najboljem ali me malo plasi zima koju su najavili za naredna 3-4 dana. Valjda ce se izvuci.
NEBOJSA1977 je napisao(la):Promena situacije, ova zecica sto je okotila i napravila 2 gnezda je zabrljala. U jednom gnezdu 7 uginulih, a u drugom jedan zecic sam!!! ziv i utopljen. Nema nikakve logike!!!!!!!!!!!!! Dali nije hranila ovih 7 ili sta vec, ali mi je bilo cudno da prezivi u drugom gnezdu ovaj samcit jedan, i to se nije smrzao!! Aj sad da cujem misljenja. Ja uzeo i prebacio tog jednog kod druge zechice koja se okotila 1 dan poslije ove.