Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fesk: sve pohvale za prikazaneo.Mogu zamisliti kako uzivas.
- - - - - - - - - -
Konvoj:Moj savet ti je,da kontrolises zenke 2-3 puta nedeljno,polni organ (ako je nabubren i boje od crvene do visnja boje )znak je da hoce da se pare.
Razloga za ne parenje ima visezrelost ,ugojenost,linjanje, jalovost,nasledne osobine pa cak da pojedine zenke nece da prihvate jednog muzjaka a prihvate drugog)
Obicno je da nagon za parenje se ponavjla svakih 14-16 dana koji traje od 4-6 dana, Vodi evidenciju i napravi tabelu ciklusa parenja na svakih 14-20 dana od zadnjeg parenja,to ponavljaj posle svakog kocenja zenke.
Znam za to ali je agresivna,grebe mi ruku i hoće da ugrize,a kad je stavim kod mužjaka skupi se i legne a on skače na prazno,još se nikad nije parila
Ako ne beži od njega, već samo leži u mestu, probaj da joj digneš rep kad on naskoči na nju.
Ja sam tako upario ženku (tj. mužjak, ne ja) kojoj je bilo prvo parenje, jednostavno nije znala da se namesti, kad sam joj podigao rep, primila je. I to 3 skoka.