Odakle Vam nick??

Bila jedana autoprevoznicka firma (koja je propala) zvala se galki GRADJAVINSKO ALUMINIUMSKI INDUSTRISKI KOMBINAT e sad kako se bavila prevozom a u imenu gradjavinom to neznam , itako ona mi pala napamet :haha:

Recimo da vece kad sam se reg. na forumu nisam bas imao inspiraciju a cigare su uvek uz mene, pa ko velim da iskoristim :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

jebemliga, kad sam se prijavljivao na forum nisam ni slutio dacu, toliko vremena provoditi na ovim stranicama.
Mislio sam forum kao i svi ostali, i ja stavim nick po traktoru, nisam znao, da cu na neki nacin upoznati toliko ljudi, od koih pojedinci zasluzuju moje najvise postovanje i koim skidam kapu u svakom pogledu, da cu naci toliko korisnih informacija i dobrih rijesenja,a najmanje sam se nadao da cu se toliko smijati, (neke od tema iz cafe-a). Tako da nisam stavio pravi nadimak, sad mi malo i zao, a neznam imali smisla sad ga mijenjati, jer sad me svi znaju kao zetor7245........

Zovem se Milan Spajić, jednom prilikom u punom kafiću prijatelj (konobar) me je dozvao spaj i od onda se i nekolicina tome priključila i otud nick: milan_spay

ime + grad-mesto odakle sam ,inace pravi nadimak mi je = Sandokan,i to cu uskoro i ovde da promenim posto smo se upoznali

Pa moje je jednostavno zovem se Milan a drustvo mi dali nick Misha ::namigivanje::

U osmom razredu sam bio mnogo sjebano dijete (nešto kao ova moderna Emo djeca, ali tada toga nije bilo, mozda sam ja bio trendseter za taj pokret) pa mi jedan jaran rekao da sam kao zombi, samo sam šutio i bivao sjeban i tako u tom fazonu. Tako mi je taj nick ostao, danas me svi zivi znaju tako. Imam mnogo poznanika koji me i znaju samo kao Zombija, a pravo ime mi slabo ko zna. Kasnije sam, u srednjoj školi bio neki goth, a na faxu sam bio black/death metalac, druzio se sa tom rajom (ona raja gdje momci nose duge kose, crninu i martens čizme, a cure izgledaju kao vampiri, nose još duze kose i martens cizme uz mini suknje sa poderanim mrezastim čarapama), pio ko smuk, išao u šutke (polu-tuča ispred bine na svirkama uzivo, tu se bez 80 kila, dobrih cizama i jeftine majice, te muda ko u bika ne ulazi jer je slomljeno rebro ili izbijen zub najmanje što vas moze zadesit), i razne druge za normalnu raju nepodobne stvari. Tu su još više potvrdili moj nadimak, najviše zbog mog raspolozenja i hladnokrvnosti, te ekstremno velikog apetita uz misteriozno odsustvo debljanja, pa su svi govorili da sam fakat ko mrtav lik.

Zovem se Ana pa zovu me Anchi, a za divno cudo ovde taj nick nije bio zauzet( valjda nema puno zena ovde). ::namigivanje::

Ime mi je Jovica, nadimak sam nasledio od dede po kome me svi znaju u selu

Bratov nadimak dok se ja nisam rodio posle ga dodelili meni a brat ostao na imenu. A sto su ga dali i sta znaci ne znam ni sam . :sta: :sta: :sta:

Zovem se Zoran Nikolic, pa otud Zoki, A Drum je zato sto mnogo volim i ponekad sviram bubnjeve :ppozdrav:

Moje ime Antonio i kratica mojeg traktora JD :D .... otuda nick :D

Nazad
Vrh