Obuka za korišćenje pesticida

Ako u kući ima više vlasnika sopstvenog zemljišta šta onda?Da li je to licemerje i nepoštenje?

zato sam i pitao da li se sertifikat vezuje za gazdinstvo ili ne

posto moze doci do toga da zena,baba,cerka na koju je gazdinstvo napravljeno a realno nema veze sa radovima u poljoprivredi,morati ici polagati ovo zbog kupovine hemije

posto mi sve izgleda da ce se pri kupovini davati broj gazdinstva(kao i sa racunima za gorivo)

I ode nepismena baba da polaze test, ali mora jer je vlasnik zemlje i nosioc gazdinstva

Kako kakve veze ima?Sigurno imaš zemlju u vlasništvu a nemaš poljoprivredno gazdinstvo?!
Lepo svi na predavanje pa na polaganje ispita.Dobar dan, ja došla na audiciju. 🤣

Da tako je, imam zemlju i radim je i radim i pod kiriju a nemam gazdinstvo da li mozes da verujes

pre neki dan bio u gazdinstvu gde su muz,zena,cerka i zet nosioci gazdinstva,puna gazdinstva

ozbiljan im je sad problem jer ce morati pravdati hemiju zbog pdv-a gde su varali kao i svi sto rade

ja umirao od smeha i jos potpaljivo vatru :)

Kao sto je rekao onaj u tesnoj kozi, svi smo mi spijuni samo je pitanje ko za koga radi, tako i ovde, svi smo mi prevaranti samo je pitanje ko kako vara

vlast i ovi veliki koji varaju uvek idu jedni uz druge

poljoprivreda bi se uredila brznisnki uz 2 prosta slucaja

obavezan PIO(ne u ovom sistemu jer je neodrziv i ne realan)

sistem PDV-a

odmah bi za 6 mesesi sve bilo kristalno jasno ko,sta,gde

Pa viš neko se seti pa stavi kao uslov da nemožeš ostvariti subvencije ako nemaš sertifikat za upotrebu hemiskih sredstava što kod nas nebi bilo ništa čudno, ali no.
Ovo je već rečeno da će biti....
Ali i ti fiktivni će platiti te 3 crvene za obuku.... Da mogu i dalje da dobijaju subvencije....
Veći će im problem biti računi od hemije i semena.... Jer će ih po tome već vrlo lako razvrstati.... A pogotovo kada bude trebao i papir od atesta prskalice, a oni nemaju ni traktor a kamoli prskalicu..... Tu će im biti kraj blizu....

Najlakše bi bilo da ko ima PG priloži saobraćajnu dozvolu od traktora u eAgrar.... Odma otpada bar 100000 PG koja postoje u eAgraru a nemaju traktor u vlasništvu....

Sve će to doći na svoje, samo polako.Mi koji se bavimo prevarama celog veka preživećemo nekako a ovi pošteni, neukaljani neka gledaju šta će i kako. 😁

Jel član mora da bude na istoj adresi kao nosilac gazddinstva.
Gledao na tv danas,nisu o tome ništa rekli.Jedino da rade na tome.Nema panike ljudi,ništa ovo strašno nije,svi polože i sve ide dalje kao i do sad.Ja neznam čemu ova panika,frka oko ovog polaganja.Malo se ode na predavanje,druženje,posle mali test i slobodan si.

Машински прстенови :)
Него, шта ко не положи? Ја положио вожњу осми пут из цуга.
Plaća sve dok ne položi ::svaka cast:::haha: i na kraju kada položi dobija
f33b05fc88235e1fda0c563be5ce93e1.jpg

Nazad
Vrh