Nije to bez veze kao i tehnički pregled prskalica samo je problem što smo mi nebeski narod, pametniji od oca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko ce da mi zabrani da zovnem komsiju na rakiju i da mi poprska..Mom poznaniku su u poljoprivrednoj stanici rekli da će svako gazdinstvo morati da ima položen ispit, bez obzira što su na istoj adresi.
Ako je tako biće nezgodno za fiktivna gazdinstva...
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Ko ce da mi zabrani da zovnem komsiju na rakiju i da mi poprska..
Sto bi bio problem za fiktivna gazdinstva kad njima ni ne treba hemijaMom poznaniku su u poljoprivrednoj stanici rekli da će svako gazdinstvo morati da ima položen ispit, bez obzira što su na istoj adresi.
Ako je tako biće nezgodno za fiktivna gazdinstva...
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Bio bi fazon da padneš na ispitu .Da li se zna da li je potrebna obuka i za nas koji smo zavrsili Poljoprivredni faks i polozili predmet Fitofarmaciju, a nosioci smo PG-a?
Isto kao i onima koji su otvorili po 5 gazdinstva u kuciDabome, njima samo subvencije trebaju.
Pa viš neko se seti pa stavi kao uslov da nemožeš ostvariti subvencije ako nemaš sertifikat za upotrebu hemiskih sredstava što kod nas nebi bilo ništa čudno, ali no.Sto bi bio problem za fiktivna gazdinstva kad njima ni ne treba hemija