Objekti za smeštaj mehanizacije

Na koji helikopter mislis ,daj neki.primjer.
Mislis vrv na one male električne , oko 150e.
Kada se radi stim , Nakon koliko od betoniranja?

Poslednja izmena:
Koliko debljine treba da se kopa za tucanik sto stavljaju ispod supa i objekata gde stoje masine i traktori? zemlja je trenutno, ja sam to izravnao spremacem malim kada se radilo ali naravno sad ima kojekavkih ulegnuca, od telehendera kada su dizali rogove i prasincine strasne, povrsinskih korenja od mladog bagrema nekog tankog sto je bio i tako svasta nesto...poprilicno me iritira sve to pa tako razmisljam ako nije neka velika investicija da izrucim tucanik kamen, samo me interesuje neka prosecna debljina ko je radio da posavetuje? da li dole ide jedna a gore druga dimenzija kamena ili to nema veze...cilj je da se samo izravna i otarasi prasina

Tucanik na zemlju ne ide ako se planira tako ostaviti ,mada i ako bi se nekad betoniralo opet ga ne bih na zemlju direktno.Prvo geotektstil pa onda tucanik,ili sta god.

Prvo zemlju moras dobro da ubijes zabom, pa tek onda tampon.Dole 0-63 pa vibro ploca da dobijes min 15cm mozda znas ali debljina nasipa se meri u zbijenom stanu.Gore finis 0-31 i opet vibro ploca da dobijes zavrsnih 30-35 ako ulazi nesto tesko, ako ulaze lakse masine mozes i 25 zavrsnu debljinu.

Najbitnije ti je da zemlju i svaki sloj zbijes sto bolje.

Od trave ces tesko da se odbranis, stavljao geotesktil ili ne.

Kolege dali moze neka preporuka za majstore,firmu,u planu mi je hala 20x6, visina 4,bez betonaze,znaci stope i da bude zatvorena sa tri strane,na dve vode,ako neko zna kako se krece cena po kvadratu? Stubovi na 4 metra razmak. Od gvozdja,da me ne razume neko pogresno,bez zidanja

Ja sam pri kraju sa objektom 10×14. Moji paneli 30mm a majstorovo sve ostalo i majstor računa na 8100€. Sa zemljanim radovima, betoniranjem i panelima pređe 20000€. 40t kamena 63mm i prevoz me častila firma gde radim, to ne znam koliko bi još koštalo.
Majstor je iz Bogatića, ako hoćeš kontakt, viči u pp, možda ovde ne sme.Može i njegov lim i sve ostalo, samo sporo radi i nije baš vrhunski. Videću završni izgled kad konačno i limar odradi svoje.
9ae5f043f58094a2ace8721f6ddb89c5.jpg
74cfa28e816917974e0d029bcfda697a.jpg
51bf14d8f676c5a5cd5d17ca7ddfc9a9.jpg

Nazad
Vrh