Objekti za smeštaj mehanizacije

Nema 12mm, ima od 11mm i kazu da ce biti dovoljno, sledeca je 15mm debljine.
Grede nisu ravne i iznivelisane, stare su tesane tako da nema sanse da se ufalciju u fabricke falceve.

Uradi rostilj sa stafnama ili sa strana tih greda pokoves daske colarice na kant pod konac inace da ih stavis direktno na te krive grede nece izgledati bas lepo

Zato sto mi se ne radi, to nije svakodnevna prostorija za upotrebu da bi bila lepa.
A ne znam bas ni da nivelisem i taj majstorski deo mi nije jaca strana.

Treba mi trapezni lim, obostrano farban istom bojom, crna ili antracit.
Mozda ima neko da zna gde ima ali se retko moze naci

Treba u priostoriju jednu konacno da uradim na grede OSB ploce sam resio, raspon od grede do grede je 1m, na gradjari kazu da je 11mm dovoljno da ne vise kroz vreme, mada i ako krenu da vise stavim po staflu na duz i bude dobro.
Interesuje me da li postoji neka lajsna nesto izmedju ploca da ne dolazi do propadanja prasine sa tavana ?iznad greda su stare daske.
Mali luft pokriva parkertarski silikon, a i otporan je na vreme i vlagu.Samo kao i svaki silikon ne nanosiš samo prstom.

U flašu sa prskalicom razmutiš Feri i vodu, poprskaš spoj gde ide silikon i naneseš ga debelo.Spremiš kofu da čistom vodom, u apoteci kupiš drvenu špatulu za grlo,višak silikona skineš špatulom i čistiš u kofi sa vodom.Kad skineš sav višak opet naprskaš sapunicom i prevučeš brzo prstom, ali samo u jednom smeru.I silikon ostane tamo gde treba u spojevima i izgleda kao da je mašina radila.Naravno ovo može samo za male luftove.

Nazad
Vrh