DraleTD
Član
Ма неће требати заливати јер има влаге у ваздуху. Да су температуре преко 25ц па ајде али ово неће бити ни 10ц,а дан кратак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je dzabe druze.drugar pre dva meseca za halu 20x10x5 dobio ponudu 46tis eura.kaze tisu jos jedni od jeftinijh.To je to, doslo do 100e/m2 ako se radi cestito i kad se sve uracuna.
Ako ima negde krov po toj ceni ja cu sam da uradim stubove a ti posalji nekog da mi urade krov za 25e kvadrat30-40e kvadrat zidanja, 24e m dužni temelja, 8e kvadrat betoniranja, krov oko 25e kvadrat. Cena za ruke, od pre neki dan.
isto metalna supa.zatvorena sa dve strane jer ide nastavak hale na jednu gradevinu koju vec ima.obicni beton asfalt nesme.plus doplata za montazu a ak hoce kapiju tojest da zatvori halu ide jos doplata za kapiju i struju tako da nije full.To je verovatno sve full.
Ovo pricam za metalne supe,zatvorena sa 2-3 strane i obicni beton dole.
Siva faza, ključ u ruke njihov materijal.Od temlja do krova + trotoari oko kuće.A nakon sive faze nebo je granica.Kod nas keramika 15€m2 + 3€ metar cokle uz zid, ako i to hoćeš + uzimaju 40€ za svaki ugradni elemnt tipa ugradni geberit,tuš kabina i slično.Ravnjajući sloj 9,5,€ m2.Grejanje 25-40m2 zavisi šta hoćeš.Oluci 15€m a gde je vodoinstalater,električar i ostalo.Šta tačno košta 660?