banePA
Član
Super je supa, svidja mi se i ja bih nesto slicno kod mene napravio!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
021832-460 neca dujaković firma metalik kažeš da te poslao todor savin iz đurđevabanePA je napisao(la):Super je supa, svidja mi se i ja bih nesto slicno kod mene napravio!!
tebi je skupo a 3500 eura samo za kapiju eeeee,a on za te pare izgradio supu.ZRENJANINAC je napisao(la):bolje nemoj se pozivati odraćete kao i njega.Brate 48€/m2 puno
ali 48em2 ti je sa zatvaranjem okolo ako te toliko zanima i uopšte nije skupo za nekog a tebi ako je skupo napravi od drva to je jeftinijeZRENJANINAC je napisao(la):bolje nemoj se pozivati odraćete kao i njega.Brate 48€/m2 puno
zzivica je napisao(la):nadje se i po 25 eura za metar kv.,u oglasima ih ima kolko oces.to je skupo ali svaka cast ako si zadovoljan i ja sam.
Post je spojen: [time]1251660033[/time]_________________________________________________
tebi je skupo a 3500 eura samo za kapiju eeeee,a on za te pare izgradio supu.ZRENJANINAC je napisao(la):bolje nemoj se pozivati odraćete kao i njega.Brate 48€/m2 puno
e sledeći put kad budem pravio šupu ima tebe da zovem kad već sve znašzzivica je napisao(la):za te pare si i sam mogao zatvoriti.
todor je napisao(la):kakve sad kapije,to zatvaranje nigde nećeš naći jeftinije i takvog kvaliteta to ti garantujem jer taj majstor posao odradi extra dobro čak je i po banatu krenuo odavno da pravi i to od najmanje 10x20 do 10x80 pa i veće
Post je spojen: [time]1251661107[/time]_________________________________________________
e sledeći put kad budem pravio šupu ima tebe da zovem kad već sve znašzzivica je napisao(la):za te pare si i sam mogao zatvoriti.
5,6mzzivica je napisao(la):kolko ti je visoka supa?
u kumanu mislim da nije radio ali banatsko karađorđevo kikinda i ostala mesta ima dosta šupa mislim da godišnje radi po 50-60 šupazzivica je napisao(la):u mom selu nema takve supe,sto je tolko visoka?misim svaka cast.
Zbog sopstvene sigurnosti.dukej je napisao(la):Šta će mu gromobran kad je hangar od metala i komplet uzemljen.
Vf struje teku po spoljašnjoj površini-skin efekativanhoe je napisao(la):Zbog sopstvene sigurnosti.dukej je napisao(la):Šta će mu gromobran kad je hangar od metala i komplet uzemljen.
Iako je grom jednosmerno naelektrisanje zbog veoma veoma brzog porasta napona ponasa se ko VHF struja i tece po povrsini.ako nema trake po zidu grom ce ici po samim zidovima,a posto u jonizovanoj sredini ne vaze pravila elektrotehnike moze se desiti da unutar zgrade nesto osteti