KishRobert
Prijatelj Foruma
Neco je napisao(la):imaju neki mislim da su iz beceja kod nas su radili u selu mislim da je bilo 25eura kvadrat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neco je napisao(la):imaju neki mislim da su iz beceja kod nas su radili u selu mislim da je bilo 25eura kvadrat.
Ako mislis na Stevu, on sve odradi. Ankere pravi od cevi, on dodje sa njegovom ekipom, iskopa rupe, iznivelise i zalije betonom. Ti treba da mu obezbedis sljunak, cement, vodu i mesalicu.~Kiki~ je napisao(la):Kako se stubovi rade , da li ono ankerišu tj. prave i betonski temelj ili to očekuju da bude gotovo kada dođu ?
Armirani beton je sasvim dobar za zaštitu od groma ako je dubina veća od 0.7m i ukupna površina-zbir donje i bočnih-veća od 5m2ZRENJANINAC je napisao(la):Beton nije dovoljan provodnik i 1.5m nije dovoljna dubina.Treba staviti cev u zemlju i nabiti najmanje 3m i spojiti sa trakama koje idu na krov i to nekoliko komada u zavisnosti od veličine objekta.