nikola indjija
Član
Filcovan lim izadje oko 300000 din, a paneli oko 5000e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ce ti panel u šupi, ćeš spavati u njoj?
Kako malo?! Kod nas je palo meter snega u prvoj turi?
Ja bih iz dosta razloga dao prednost klasici sa crepom..
Dali bi ste mogli da navede neki od razloga?
Испод 26 степени немојте ни да размишљате о постављању црепа као кровног покривача.
Нацртај ми како ће то да изгледа па ћу ти дати неки идејни пројекат шта и како и од чега....
Evo dve slike... Postavio sam ih u predhodnom postu ali ih mozda niste videli pa zato postavljam opet... Mislim da je visina nekih 5 metara spram blokova, ima 20 reda plus temelj nekih metar... Sta mislite o tome da bude sve betonsko i da se ozidaju zidovi blokovima a krov da bude metalna konstrukcija i sendvic paneli ili da krov bude klasika, drvena gradja osb ploce, folija i crep? 30x7 bi bile dimenzije, stim da 30 metara je mera koja je konacna a ova od 7 bi mogla da bude i duza ako moze 8-9 sto duza to boljeИспод 26 степени немојте ни да размишљате о постављању црепа као кровног покривача.
Нацртај ми како ће то да изгледа па ћу ти дати неки идејни пројекат шта и како и од чега....
Ovo i mene zanima,kad sam pre neki dan ocistio cupriju od snega umalo se nisam slogirao,jedno 50 m2 se skroz iskrzalo odgore,jel ima neke pomoci?
- - - - - - - - - -
Ima, razbij i pravi sledeci put beton kako treba a ne ko moj cale izbetonira i za mesec dana mozes ponovo sve da radis.