Druškan
Član
Kako planirate izvlaciti robu? Isto sa tim transporterom koji je na slici?
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako planirate izvlaciti robu? Isto sa tim transporterom koji je na slici?
Ko ti je radio projekat ?Koliko je koštalo(projekat) Meni treba neki projekat za objekat gde se obavalja prerada hrane pa ako neko zna da prporuči biro ili arhitektu koji je u materiji neka javi.
U suštini nije ništa komplikovano samo treba obratitit pažnju na detalje iz pravilnika (tipa visina 3 m,osvetljenje...itd) samo nisam siguran da li treba da ima neku licencu.
Ako ima neko bliže informacije bio bi zahvalan.
to mi je nekako mnogo slabo za 15 m... sa ovom od 100x60 i 120x60, kad je podignuto u vazuh, ja kad sam video kako se to uvija u momentu sam se preznojio... Nisam nigde video da je izlupano od utovara... barem ovde po selu, jedino ako je taj sto tovari sivonja...Raspon 10 metara,isto ide i na 12 do 15m,a razmak nije svuda isti,ima 7-4-5 metara...a sto se tice projekta,tu je radjena krovna kontrukcija od flahova i L profila...tako su zahtevali,mada sam ja vise za cevi oduvek bio-ali sta je tu je.
- - - - - - - - - -
[/IMG] Ovde si napravio ozbiljnu gresku-trebao si izbetonirati donji deo zida u visini od barem 50 cm...upravo zbog telehendera,ako nista drugo.ovako cim se malo bude dirnulo pri utovaru,puca i otpadaju komadi bloka,pa se kasnije tu zavlaci kojekakva gamad i slicno.
Imam proracunati krovni nosac na 15m . Ako nekog zanima neka mi se javi . Sa ovakvim stvarima nema sale sve ovo lepo deluje , ali bez proracuna nista to nije sigurno.
Kod nas u selu, jedna firma je radila dosta hangara, sve je uradjeno tako da gornji pojas ide sa jacim profilom... a i meni je logicnije da gornji pojas trpi opterecenje...Могао си да идеш без проблема 100х80х5мм, мада и ових 120х60 је за тај распон одговарајућа димензија цеви, само што бих ја обрнуто радио, доњи појас од 120х60, а горњи од 100х60, зато шт осе у доњој зони обично јављају веће силе, а самим тим и веће димензије штапова, док у горњој обично буду мање па иду мањи или пак исте димензије штапова... а то извијање се урпаво и догодило јер су обрнуте димензије елемента, тачније доњи појас је значајно слабији од горњег услед мањих димензија истог....
Ако је архитекта радио онда ни не чуди како је урађено, јер они нису ни имали предмет који се зове челичне конструкције, већ су имали обједињени предмет који је чинио основе металних и дрвених конструкција, а статика конструкција им је била на нивоу моје мале статике или механике где су се училе основне ствари из касније статика конструкција...
A sto bi to radio?