MONTOYA
Član
kod mene su relativno nove (3 god.) ali kod mog brata imaju 20 god i još služe možda je par komada zamenuo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
najbitnije je da se posle punjenja isprazni za dobreJuzna pruga je napisao(la):Nije loše prijatelju. Izgleda simpatično. Još kad se završi i napuni, onda FES
Valjda ventilacija ,bar mislimsaleso je napisao(la):sta ti je ono od pocinkovanog lima veliko okruglo
greska broj jedan je sto nisam u tovu uradio punu resetku nego samo deo i veliki problem predstavljaju prozori u donjoj zonifrancuz je napisao(la):OCEMO SLIKA JOS!
OCEMO SLIKA JOS!
OCEMO SLIKA JOS!
OCEMO SLIKA JOS!
OCEMO SLIKA JOS!
Ako mozes objasni gde i kakve si greske napravio da bismo imali na umu kada nesto mi budemo tako slicno radili...
te otvore sam zatvorio ciglom i izmalterisao samo stvaraju promaju i ometaju cirkulaciju vazduha kakva je inace predvidjena u mom objektuD.R.E.D je napisao(la):Svaka čast vidi se da se profesionalno bavite ovim poslom jedno pitanje kako (sa čime )zatvarate u tovilištu donje ventilacione otvore i može li još koja slika
draganpan je napisao(la):Upravo je po meni potrebno da neko blize objasni kakva staja treba za tu kolicinu do deset krmaca ali da ne drzi predavanja o cistoci, provetravanju osvetljenosti prostorija ispravnosti vode i drugo jer sa deset krmaca pocetnik je samoubica posto uspeh sa deset sedam osam i vise krmaca moze imati samo covek koji ima iskustvo sa bar dve i vise krmaca i njihovom prasadi.
Mene ovde interesuju ciste seme skice i slicno ili link gde se moze to videti a moze biti skicirano i slobodno rucno. Znaci netreba mi projekat vec idejno resenje rasporeda...
Znaci konkretni podaci o velicini prostorija nacinu grejanja provetravanja izdjubrivanja... nacinu pojenja i tip poilica hranilica i drugo
Ja imam objekat za cetiri krmace sa pojilicama tip sisaljka i hranilicama za prasad koje sam sam napravio, ali neznam da li su prostorije pravilne pa nebih sada skicirao jer je mozda lose pa da ne varam ostale.
Zeleo bih da cujem i druga misljenja.
[/quote