Farmer Bob
Član
I ja sam danas konacno zavrsio sa mojim kukur.Brali smo NS 6030.Pisao sam ove jeseni da nesto"nisam zadovoljan"sa njim.Prvi put sam ga sejao,ali nije to to kao sto su mnogi imali u ovoj godini.Nisu mi nesto veliki klipovi,osrednji...Naime,ja sam ga sejao na nekih 26cm,a prskao sam ga sa CALISTOM u 9 listu.Tu sam od vas vec dobio odgovor da to nije problem.A da li je mozda problem,sto sam ja one dve male bocice,sto idu na 2ha(3,4kj)potrosio na 3 jutra.
Cele godine kukuruz nije pokazivao nikakve negativne simptome,a sirokolisni korovi "kao da su isparili"sa njive.Tako je dobro odradio Calisto. Na 400m berac kad obidje krug,pun bunker.Ali mnogi nisu mogli ni da obidju ove godine,pogotovo ovi sto su brali Kermes kod nas.
Pred usev je bio kukuruz,bacio sam 200kg AN-a po kj i jos je oko 60% njive u zadnje 2 god.nadjubreno stajnjakom.
Da li je do te hemije ili....
Cele godine kukuruz nije pokazivao nikakve negativne simptome,a sirokolisni korovi "kao da su isparili"sa njive.Tako je dobro odradio Calisto. Na 400m berac kad obidje krug,pun bunker.Ali mnogi nisu mogli ni da obidju ove godine,pogotovo ovi sto su brali Kermes kod nas.
Pred usev je bio kukuruz,bacio sam 200kg AN-a po kj i jos je oko 60% njive u zadnje 2 god.nadjubreno stajnjakom.
Da li je do te hemije ili....