Zvjezdan Babic
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 24 Jan 2011
- Poruka
- 29
Ja na proljece sijem sve povrisine pod Ns 640 i Ns 6030 ti su se hibridi najbolje pokazali na nasem podruciju .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matić je napisao(la):Ne mogu se zaliti na NS hibride.Prosle godine sam imao Zenit i Tisu,prezadovoljan sam.
Matić je napisao(la):Svaka godina ali i podneblje su prica za sebe.
Tako je Matiću potpuno si upravu i ja sam imao tisu i bila je odlična.
Zorane i ja stajem ured.Zoran0230 je napisao(la):Ej ljudi di se dele te tone po narudžbi da se prijavim dok još ima
Polego ti je 6010 a ne tisa.Zoran0230 je napisao(la):Ove godine sam sejao kombinaciju Tise i 6010.Sa rodom sam zadovoljan ali je biko dosta polegnutog na jednu stranu-mislim da je zbog Tise ali nisam siguran
Delim tvoje misljenje doktore Grujo....Dr.Gruja je napisao(la):Polego ti je 6010 a ne tisa.Zoran0230 je napisao(la):Ove godine sam sejao kombinaciju Tise i 6010.Sa rodom sam zadovoljan ali je biko dosta polegnutog na jednu stranu-mislim da je zbog Tise ali nisam siguran