Dragan18
Član
pa tooo kosuticu kako volim kad mislis glavom platis da ti neko razbije pluzni djon i onda prasis NO till
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je parcela 50h, pod zakupom u koju je tek usao, mozda je prethodni zakupac radio podrivanje?Rabadzija je napisao(la):ako sve to treba da se uradi i ceka 2 godine kako su onda kod Ondreja odmmah sejali
Dosli,izmerili penetrometrom i odmah sjali tamo nisu radili pripremu 2 godine
znam ja zasto pitam , moje su sve zemlje manje ili vise peskovitetecha je napisao(la):To je parcela 50h, pod zakupom u koju je tek usao, mozda je prethodni zakupac radio podrivanje?Rabadzija je napisao(la):ako sve to treba da se uradi i ceka 2 godine kako su onda kod Ondreja odmmah sejali
Dosli,izmerili penetrometrom i odmah sjali tamo nisu radili pripremu 2 godine
Da li su radili obradu u trake ili direktnu setvu?
Verovatno je to peskovita zemlja laka za obradu, setite se pocetka predavanja i one tri boje na penetrometru.
Imao sam cast da prisustvujem strip-til ogledu 2008 na Institutu Tamis i tad su vrednosti koje je pokazao penetrometar bile veoma razlicite u vrsti i izmedju vrsta. Kad je skinut usev (kukuruz) prinos je bio nesto slabiji nego kod klasicne obrade ali je krajnji finansijski efekat isao na strnu strip-tila.
Predlog je odličanMoraćemo da se vidimo posle setve kukuruza kod nas na Oglednom polju Instituta, predložiću Škrbiću i direktoru da se organizuje okupljanje.
Gariša.
interesuje me, u takvom sistemu i monokulturi nema ili niste imali problema sa samoniklim kukuruzom.garisa je napisao(la):..... Snimak setve koji Vam nisam pustio je kukuruz na kukuruzu bez obrade u veliku masu, sejalica 7 redova od kojih seju 4. ......