Nikad ovako !

Данас сам замало настрадао, утоварали смо роло бале сена, дам сестрићу да вози трактор а ја да му комндујем.
Е сад, се направим паметан не забоде шиљке у балу него испод као виљушкаром, како се преврнула не знам али само ми је пала на главу. Сад сам добро

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Drugar je tako mogao nastradati prošle godine.Pala rol bala na njega od gore sa prikolice, slomio karlicu, rebra, ugnječen sav. Dugo je bio u bolnici i hvala Bogu oporavio se.

Данас сам замало настрадао, утоварали смо роло бале сена, дам сестрићу да вози трактор а ја да му комндујем.
Е сад, се направим паметан не забоде шиљке у балу него испод као виљушкаром, како се преврнула не знам али само ми је пала на главу. Сад сам добро

Par sekunde ne paznje, i eto belaja. Cuvaj se.

Уф, све је то тренутак журбе или непажње. Лако је сад казати шта и како је требало. На крају је најбитније да није било већих последица. Свако добро и чувај се.

Dobro da si dobro. Samo, to će mo utvrditi na osnovu tvojih poruka u nardnim danima, ili ako odeš u kod dr. :ROFLMAO:

Šalim se! Verujem da si dobro ako ne osećaš nikakve ili zanemarljive posledice.

Хвала вам на подржци, ја сам и превише пажљив и не журим.
Сваки дан сам у радионици, стружем, сечем варим, брусим, немам ни једну огреботина.
Како ми је пала бала у коју гледам а да не видим да пада немам објашњење.
Добро сам мало ме боли врат при покрету поготово у лево, могу да окрећем главу у сваку страну.

Poslednja izmena:
Dobro si prosao, pogotovo treba voditi racuna na klince, njima sve zanimljivo a dete k'o dete, pojma nema o zivotu.
I ja sam za malo imao peh prve godine kad sam tovario bale na prikolicu, trudim se uvek da razmisljam u napred ali tad valjda mozak iskljucio, strana bila, podigao balu visoko da podignem na prikolicu i traktor krene da se prevrne u stranu, za dlaku je bilo...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Privatne sume su bolje ocuvane. Ko je dao sumu u vlasnistvo i upravljanje nesrecama ,politicarima ,tzv vladi , taj je kriv. Ako je suma naridna ,onda je narod trebalo.pitati dali oboriti drvo a ne jednog cinovnika

Ja se pitam moze li uticati to na klimu nasu,posto su jako blizu nas,komsije smo da kazemo,ovo je samo pocetak,ko zna koliko desetina hiljada hektara ce im opustositi ....Znam da se pisalo po netu za Brazil sto je izgubio 70-ak miliona hektara sume od kad je pocela seca ,i kao da to utice na dobar deo klime u svetu,ne na dobro.

Nazad
Vrh