Nikad ovako !

Данас сам замало настрадао, утоварали смо роло бале сена, дам сестрићу да вози трактор а ја да му комндујем.
Е сад, се направим паметан не забоде шиљке у балу него испод као виљушкаром, како се преврнула не знам али само ми је пала на главу. Сад сам добро

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Drugar je tako mogao nastradati prošle godine.Pala rol bala na njega od gore sa prikolice, slomio karlicu, rebra, ugnječen sav. Dugo je bio u bolnici i hvala Bogu oporavio se.

Данас сам замало настрадао, утоварали смо роло бале сена, дам сестрићу да вози трактор а ја да му комндујем.
Е сад, се направим паметан не забоде шиљке у балу него испод као виљушкаром, како се преврнула не знам али само ми је пала на главу. Сад сам добро

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Par sekunde ne paznje, i eto belaja. Cuvaj se.

Уф, све је то тренутак журбе или непажње. Лако је сад казати шта и како је требало. На крају је најбитније да није било већих последица. Свако добро и чувај се.

Dobro da si dobro. Samo, to će mo utvrditi na osnovu tvojih poruka u nardnim danima, ili ako odeš u kod dr. :ROFLMAO:

Šalim se! Verujem da si dobro ako ne osećaš nikakve ili zanemarljive posledice.

Nazad
Vrh