Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvih puteva ima ovaj već jeste kao pista. Mislim da je drugo nešto tu u pitanju.
Ovaj lik u 90 % videa pljuje po Kine uzduž i popreko. U ostalih 10% pljuje neke druge zemlja.
Za pocetak natpis sa obe strane “puta” da su naoštreni klinovi po njivi, pa ako nastave i dalje onda ne bih žalio pare da postavim neki solarni video nadzor kako bi pronasao budaleOvde uopšte ne postoji put, sami su napravili. Ima više puteva ali je lakše ići preko tuđe njive. Kad se skupljaju pare za put nikome ne treba. Ne odorava mi se jer mi njiva sa obe strane izlazi na put. Samo da vidim ko je pa će se lako rešiti.
Misliš da je samo jedan u pitanju?![]()
Dokle li će imati sreće da se ne sretnemo.
Da utaba put sa te leve strane što je uzurpirao komšija ?@obi pa tebe je i levi komšija konfiskovao. A ova prečica..... Nemam komentar.
Koji put bre ?Misliš da je samo jedan u pitanju?
Iz kog razloga gaze po njivi? Pravi put deluje skroz OK. Da li se možda kače te grane tj. nema dovoljno mesta?
To je čest problem na tim graničnim parcelama. Žbunje koje bi neko trebao da odražava i za šta plaćamo razne namete raširi se na put tako da ljudi put pomere ka njivi. (Doduše kod tebe su ga baš pomerili). I kod mene na tim graničnim njivama ponegde jedna traka skroz u mojoj njivi već godinama... Još se ljudi bune što uzorem skoro ceo put, a put uveliko u mojoj njivi.
Šta ću. Možeš da se žališ nadležnima. Od čega naravno nema ništa. Ili da sam isfinansiraš krčenje žbunja.
Bar su se pošteno potrudili ?Koji put bre ?
............................"put" su mu napravili preko njive, a pored susednog voća, .......................
radi čovek iz susednog sela, rekao sam dedi koji je vlasnik parcele da je ovaj ušao ali za sad nemam povratnu informaciju. Na snimku izlgeda da je ušao više nego što je realno stanje. Ako se ovako nastavi idu kamere, pa barem da znam ko gazi, posle ću lako.@obi pa tebe je i levi komšija konfiskovao. A ova prečica..... Nemam komentar.