Nikad ovako !

Kakvih puteva ima ovaj već jeste kao pista. Mislim da je drugo nešto tu u pitanju.

Kakvih puteva ima ovaj već jeste kao pista. Mislim da je drugo nešto tu u pitanju.
Capture1.png

njiva između dva puta i onda da ne bi išli oko preseku put.

Ovde uopšte ne postoji put, sami su napravili. Ima više puteva ali je lakše ići preko tuđe njive. Kad se skupljaju pare za put nikome ne treba. Ne odorava mi se jer mi njiva sa obe strane izlazi na put. Samo da vidim ko je pa će se lako rešiti.
Za pocetak natpis sa obe strane “puta” da su naoštreni klinovi po njivi, pa ako nastave i dalje onda ne bih žalio pare da postavim neki solarni video nadzor kako bi pronasao budale

b5ba471222b900861829687d511851d5.jpg

Dokle li će imati sreće da se ne sretnemo.
Misliš da je samo jedan u pitanju?

Iz kog razloga gaze po njivi? Pravi put deluje skroz OK. Da li se možda kače te grane tj. nema dovoljno mesta?

To je čest problem na tim graničnim parcelama. Žbunje koje bi neko trebao da odražava i za šta plaćamo razne namete raširi se na put tako da ljudi put pomere ka njivi. (Doduše kod tebe su ga baš pomerili :)). I kod mene na tim graničnim njivama ponegde jedna traka skroz u mojoj njivi već godinama... Još se ljudi bune što uzorem skoro ceo put, a put uveliko u mojoj njivi. :)

Šta ću. Možeš da se žališ nadležnima. Od čega naravno nema ništa. Ili da sam isfinansiraš krčenje žbunja.

Nazad
Vrh