Nikad ovako !

Juče ujutro nastradao traktorista na putu Šašinci - S.Mitrovica. Od pozadi ga udario neki pikap, otpao točak, on ispao na sred puta i iz suprotnog pravca išao auto i ženska prešla preko njega. Pre tri nedelje zavšena nova deonica, put dobar, ide se 120 km lagano...

Šta sve ljudi neće da se sete .
Ne mislim na prilog već na jedan od komentara ispod
fbac84aa62a84b34066fc6a1304e8923.jpg

Ne znam za druga sela, al u inđiji se sporadično dešavalo ovako nešto... Zameri se neko sa nekim i eto epiloga... Evo baš letos na komšijskoj njivi u žetvi pšenice... Mada češće je bilo u kukuruzu, rebrasta 10ka ili 12ka armatura uz stabljku napravi lep karambol...

Ne znam za druga sela, al u inđiji se sporadično dešavalo ovako nešto... Zameri se neko sa nekim i eto epiloga... Evo baš letos na komšijskoj njivi u žetvi pšenice... Mada češće je bilo u kukuruzu, rebrasta 10ka ili 12ka armatura uz stabljku napravi lep karambol...
Kakve pederske smicalice...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ja sam balirkom pokupio zvezdu, od 12ce rebraste, nije ga mrzelo da vari i da je sakrije u otkos.Kad je to zazvečalo, nikad više nismo sastavili tu balirku :D

Nazad
Vrh