Nikad ovako !

Kolko se sjecam , kad smo polagali , ucilo se da je na punoj liniji dozvoljeno prestizati spora vozila , a to su ona koja se krecu do 40kmh ?
 
Kolko se sjecam , kad smo polagali , ucilo se da je na punoj liniji dozvoljeno prestizati spora vozila , a to su ona koja se krecu do 40kmh ?
Kod nas nije bilo dozvoljeno do skoro(prošle,predprošle god izmenili zakon).
Ali,vozilo koje se kreće sporije dužno je da prvom slobodnom proširenju puta propusti kolonu vozila i nastavi put..
 
Apsolutno nikada nisam video da kamion propusti kolonu na uzbrdici iako ima mogućnosti. Takođe, mislim da sam jedini koji u takvoj situaciji ne pretiče.
 
I ja sam nekoliko puta bio autom u koloni iza kamiona preko Fruske Gore, kolona skoro kilometarska ,prolazi pored nekoliko prosirenja na putu gde je mogao stati na minut ,ma kakvi.
 
I ja sam nekoliko puta bio autom u koloni iza kamiona preko Fruske Gore, kolona skoro kilometarska ,prolazi pored nekoliko prosirenja na putu gde je mogao stati na minut ,ma kakvi.
Pa nije samo minut,ne gusla on brdo zato što voli :D I kad stane on opet mora da krene,samo ovaj put još sporije,pa opet naidje neko iza njega pa taj bi se ceo dan sklanjao.

Malo strpljenja u saobraćaju i mnogi bi duže poživeli.Prošle nedelje na naplatnoj kod Stare Pazove,prilazim rampi sa 50,pozadi na prikolici auto nervozni deran u BMW pun gas da obidje i da on prvi prodje.A tag naravno drži u ruci pa kad nije očitao koči ko budala da ne skine rampu,a družina u plavom samo gleda i trlja ruke.Zaustavi i mene i njega i kaže tebe sam hteo al spasio te ovaj Aj srećan put.
 
Jednostavno na polaganju treba nesto menjati, da se utupi ljudima koji polazu za B da kamion ne moze da leti i ako stane na ozbiljnom usponu da mozda nece moci da krene.
Ovi novokonpovani vozaci, pa to im sve smeta, kad naidju na kamion, to im je kao nokaut u glavudzu, skracujes im zivot, ne mogu da funkcionisu od tebe, strasna prica....

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Danas na putu po mraku naletim na ovo. Nikako nisam mogao da vidim. Otkinuo sam karter u paramparcice. Sutra će mi javiti majstor kakva je šteta.
Policija samo zapisnik protiv N.N. Lica i to je to.



Srbijo medj šljivama.
 
A sta je to,koliko je veliko ovako na slikama deluje nesto malo

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
 
Личи на нитну од камионске шасије, на десној слици се види приближна величина према трагу од точка који се види у блату.
 
Al smo postali detektivi, koliko jedna slika može da otkrije, ja nisam ni primetio trag točka 🤦‍♂️
 
Мене то професионална деформација да гледам трагове од точкова, шаре и ширине газа. Јбг кад обилазим ловиште сваки сумњив траг морам да испратим поготово око шуме и у шуми.
 
Ja mislim da je za ovu temu.
Dakle,o tome vi pojma nemate,a nisam imao ni ja,
VLADA REPUBLIKE SRBIJE je uplatila u budđet republike srpske tri miliona eura,ej 3 000 000 evra
Za malu osnovnu školu tamo u nekom naselju,atletsku stazu ,eeeeej atletsku stazu,pa **greška ti nedelju ,eeeeej a bolesna deca i ljudi neka krepaju,a vi ostali građani Srbije jedite govna,eeeeej pa koliko se čeka na ct ili take neke skenere,bog im svima deci dao onoliko koliko se brinu za građane Srbije.
I još za nešto treće ,a nije ni bitno šta je.
A koliko je samo familija dodik uzela od republike srpske na kojekakve poslove i subvencije,čak je i mumuov sin dobio povraćaj za traktor jer ima nekoliko desetina ha voćnjak jabuka.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
 
Nazad
Vrh