Nikad ovako !

Sta reci a ne zaplakati, a to se iznova i iznova desava. I nemozes mu nista.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Ovde kod nas su pre neki dan izvlacili soju ceo dan i noc.
To onda neki malo veći igrač bio,a ne neki tuti fruti.
Tako bilo i okolina subotice konfido,dao pare Pajtiću za izbore ovaj puko a seljaci ostali suvog,od sitnog do bome ozbiljnog proizvođača,onda malo posle kad je av došao na vlast, pozvani oštećeni da potpišu da ga neće goniti jer je počeo ponovo raditi,pa kad stane na noge će vrati pare.Ma ja mu nebi potpisao nema boga.
 
AgroGrnja je radio i u Tovariševu?
Zar ne Srdjane??
Nije radio kod nas u Obrovcu,
Kod nas su ostala dvojica lokalnih otkupljivača iz sela.
Saradjujem sa "Ogledna stanica" otkad je osnovana i imam samo reči hvale!!!!!
Drugi otkupljivač me je toliko nanervirao svojom prokletinjom i licemerstvom da sam mu lepo rekao ćao zdravo i otišao sa vage pun!!!!!!
A sad kad nekom odvezem turu kod njega neću da kipujem već lopatama istovara otkupljivač da istera silu

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
:haha: . Nisam gledo cijeli snimak , a i neznam što al nisam vidio da ga vuku . Inače neki dan išao očnom , plus 1.25 za čitanje moram uzet cvike.
Šta je amalgan ?
 
Jeste radio do ove jeseni. E sad cija je roba bila nemam pojma, samo sam slucajno video da kamijoni stoje od ranog jutra pred halom, a zasigurno znam da je unutra bila samo soja. Ostao je ovde duzan, cini mi se i clanu Leki neku doplatu za soju i ima ih jos nekoliko. Ja sa njim nisam saradjivao tako da ne znam neke detalje i pojedinosti.
Ogledna stanica je u stvari nasledila onu staru Obrovacku zadrugu, jel ? Tu je Grahovac direktor, ili sta vec ? Nisam nesto bas siguran, a ni upucen u stanje kod vas u Obrovcu. Sta vam je sa MB, ili kako se se vec zvase ta firma?
 
Jeste Ogledna stanica je u vojnoj ekonomiji tu na Tovariškom putu
Radi još AGRONOM MPZ dole kod Čerge
A ne znam čiji je sad silos uglavnom ne radi,
agroglobe kod (KAURIN) je jedva nešto radio jesenas



Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
:haha: . Nisam gledo cijeli snimak , a i neznam što al nisam vidio da ga vuku . Inače neki dan išao očnom , plus 1.25 za čitanje moram uzet cvike.
Šta je amalgan ?

Copy-paste:
U kemiji amalgam je tvar stvorena reakcijom žive i neke druge kovine. Gotovi svi metali mogu tvoriti amalgame sa živom, a neke od iznimaka su željezo, platina, tantal, volfram. Najpoznatiji amalgami su srebro-živa amalgam i zlato-živa amalgam koji se upotrebljava za vađenje zlata iz rude. Wikipedia
 
Maligan napada čoveka polako, izbacuje se lošom rakiještinom ona ga istera iz organizma
A "BENGA" udje u stomak pa jede čoveka iznutra!!!
Tumor mož bit dobroćudan za razliku od komšija


Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
:haha: . Nisam gledo cijeli snimak , a i neznam što al nisam vidio da ga vuku . Inače neki dan išao očnom , plus 1.25 za čitanje moram uzet cvike.
Šta je amalgan ?
Evo Iwanho je objasnio strucno, otprilike jedeinjenje sa zivom, a to ne valja u krvotoku. Mozda nisam napravio dobru insinuaciju, bolje bi bilo da sam rekao da nisi imao neke ne dozvoljene supstance u krvi, one od kojih poletis, izraste ti perje, i od kojih ti je smijesan astal, cekic i sl....:)
I ja sam dobio 1,25 dioptriju za citanje, ali prije tri godine.
 
Narod je bukvalno postao stoka,sta im ovo znaci da ovako urnisu wc,znaci svaki wc je skoro ovakav,ovo je bahacenje
b83ca01fb2ae0c361649c6e12a493b9e.jpg
c9e4db57fbf8b7206601cd0a6fc2af9f.jpg


Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
 
Agro Grnja je imao luku u Beocinu, radili su ozibljno. Nisam saradjivao sa njima nikada, ali znam da su bili jaka firma. Pivnice, Depotovo, Silbas, Ratkovo, ne znam koja jos mesta je pokrivao. Najveci razlog zasto skladistim robu u sopstvenoj radinosti (i time se neuporedivo vise maltertiram nego da zviznem na kip jamu prikolicu kod nekog) je upravo da ne dodje da nema ni robe ni novaca. To bi preporucio svima koji se bave ovim poslom. Drzavu nemamo, tj dokle god neko moze uzeti na lager neograniceno robe a da nema garancije u imovini u visini lagera nema pravne sigurnosti za nas proizvodjace.

Imali smo u selu 3 pucanja firmi koje su takodje neka gazdinstva prevarila za pozamasne iznose. Poslednji je bio jesen 2018, i dalje je mom drugu duzan 500k dinara. U prolece 2019 je preuredio cardak za kukuruze, a to mu govorim 5+ godina da uradi.
 
Nazad
Vrh