Sika
Banned
ja sam prvi put sad video... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova ti je ka u Njegoša!Attila M. je napisao(la):savoris je napisao(la):nije valjda niste znali![]()
Pa ovaj... Kako da kažem... Neki od nas su rođeni nenaučeni.![]()
Sve da sam i znao ranije za taj fazon, nebi mi mnogo koristio.... problem je vrlo prost:savoris je napisao(la):pa mi to stalno koristimo u šumi
nije valjda niste znali![]()
Igor578 je napisao(la):Ova ti je ka u Njegoša!Attila M. je napisao(la):savoris je napisao(la):nije valjda niste znali![]()
Pa ovaj... Kako da kažem... Neki od nas su rođeni nenaučeni.![]()
![]()
A može i ovako: Šta sve p...a rodi, voz povuče i vojska obuče.amac86rs je napisao(la):sta sve otas pravi, majka radja a bog drzi na zemlji.
mityoo je napisao(la):Sve da sam i znao ranije za taj fazon, nebi mi mnogo koristio.... problem je vrlo prost:savoris je napisao(la):pa mi to stalno koristimo u šumi
nije valjda niste znali![]()
Gde da nađem oblicu, da vežem za točak??
Kosjerac je napisao(la):A može i ovako: Šta sve p...a rodi, voz povuče i vojska obuče.amac86rs je napisao(la):sta sve otas pravi, majka radja a bog drzi na zemlji.