Nikad ovako !

I posle mi komšija kaže kupio sam odličan traktor iz uvoza ......:haha:,a ovaj mu dušu izvadio :haha:

- - - - - - - - - -

2m804rd.jpg
[/IMG]
moj komšija seje dva metra od međe :bravo:

Trenutak nepaznje , i tarup udari u panj.
Sreca u nesreci, pukao je samo krst kardana, ali je i viljuska "dobila", tj. usukala se.
Morao sam da napravim rez, da se vrati, pa ponovo zavario.
Ponovo je funkcionalan.:cool:
18361581-1324527214251890-625959584-n006.jpg

18386462-1324527254251886-630380263-n.jpg

Ovo se kod mene nije nikad radilo nit ikad hoce... Kolegi je tako povaren kardan pukao pokraj zavara, otkinuo se, odbio od silokombajn i proletio kroz zadnju sajbu na par cm od glave i kroz prednju sajbu i zavrsio 10m ispred traktora...

Kardan za prskalicu ili rasipac se moze ovako krpariti ali kardan za malcer to je vec izazivanje zle sudbine...

Ovo se kod mene nije nikad radilo nit ikad hoce... Kolegi je tako povaren kardan pukao pokraj zavara, otkinuo se, odbio od silokombajn i proletio kroz zadnju sajbu na par cm od glave i kroz prednju sajbu i zavrsio 10m ispred traktora...

Kardan za prskalicu ili rasipac se moze ovako krpariti ali kardan za malcer to je vec izazivanje zle sudbine...

U postupku sam pronalaženja kardana sa smicajućim vijkom i krckalicom. Ovo je samo bilo da se završi posao. Slažem se da se ne treba igrati sa stvarima koje prenose veliki obrtni moment.

Nazad
Vrh