Nikad ovako !

Kamen ko kamen polomljen nije ništa čudno i novo,ima ga u svakom ataru na angro...:ppozdrav:

Minđušar to je kamenčić. :haha: Ako imaš mere lako se vrati nazad i ukopa bolji a ako nemaš onda nateraj komšiju da plati mernika.

Maloumnici zato sto ako pukne taj kamen neko od njih 4-5 koji stoje na pola metra od ovog sto sece ima da ostane bez aorti.
Drugi primer maloumlja je to sto sece sa istim tim kamenom bez stitnika i ima naocare a drzi ih na vrhu glave.
Ovi imaju i vise od tri stupnja a kreativnost hahahahahha veoma kreativno, do sad se niko toga nije setio.
nisam ja komentarisao sto su oni isekli auto od 100 eura nego sto se ponasaju kao da su izasli iz ludnice i neodgovorno za svoje godine.

Pa nije nikakva sudbina ako ja uzmem kalas i idem po gradu i bijem rafale i neko pogine. Kako je vozio tako je i zavrsio nazalost.
kod nas pored skole vec prolaze 200 , lezece policajce nece da stave jer bi onda kamioni morali da se zaustavljaju.....
dok ne presece neko necije dete nece se smiriti.

Ja pre neki dan vozim skuter i hocu da skrenem ulevo,propisno dam migavac,malo pritisno kocnicu jer usporavam a ujedno pratim i vozilo iza mene kad vidim nema ga na retrovizoru malo se okrenem ulevo a on vec poceo da me obilazi,da se nisam okrenuo eto mene pod vozilom.

To je isti slucaj kad stoka vozacka obilazi traktor koji skrece sa glavnog puta iako je dat propisan signal u vidu zmigavca. Uvek, ali uvet pet puta gledam nazad pre nego sto skrenem levo. Pojedin vozaci se poasaju toliko bahato da je to nedopustivo.

jeste da su malo i vozaci krivi, mrtav ugao, muzika u autu pa ni ne cujes da ide motor ali kako da ga cujes kad ga cujes na kilometar i za 5 sekundi on prolazi pored tebe. Ti i da das zmigavac, dok zmigavac jednom trepne i ugasi se do sledeceg treptaja on motorom predje 50 m.... da dodamo los kolovoz, pesak ko kod nas ide kamion po putu sljunka ko kad ni nema asfalta, slabo nose kacige mada kad se slomije na pola mislim da mu ni ne pomaze.
meni se brat izlomio cudom je ostao ziv, ali je on kriv to se vidi koliko je leteo. Lik ispred kamiona dao zmigavac i skrece u levo i sece mu put a ovaj obilazi kamion sa on kaze malom brzinom... jeste a leteo je 50+ metara i presekao astru karavan na pola skoro. velika brzina je najveci uzrok svih tih nezgoda pa 10 mesta pa ostalo.

Vozila su napravljena da ne idemo peške od tačke A do tačke B a ne da se džigeriše i normalno da dolazi do nesreće.Razgovor mobilnim telefonom bi kažnjavao oduzimanjem vozačke i ponovno polaganje.

Ok to si u pravu , da rade bez zastite , sto si trbao odmah da nam napomenes , a mi smo se skoncentrisali na sami snimak rezanja auta
Tog lika uglavnom prate deca a on im daje primer kako se ne radi. Imam iskusva sa opiljkom u oku a i desavalo se da smirgla ploca katkad ocese rukavicu. Ni jedno ni drugo nije prijatno a htz oprema tad mnogo znaci:ppozdrav:.

A kad se 150 ljudi iz opstine Backa Palanka borilo da zemlja ide na licitaciju pa nas hapsili i pisali prijave, a dobar deo zavrsilo i na sudu, svi mislili da ti ljudi hoce da otmu i prisvoje. Bilo je pojedinaca kojima je namera bila samo pohlepa, ali srecom postoje pisane dokumenta o nasim zahtevima koje ce ostati da svedoce.
Neki od zahteva su bili da se svo zemljiste koje je koristila VU Karadjordjevo bezuslovno uvrsti u godisnji plan i stavi na licitaciju. Takodje trazili smo da se svi oni koji su godinama zloupotrebljavali to zemljiste propisno kaze, takodje i oni koji su im to omogucili.

Nazad
Vrh