SeljakizGrada
Član
Ostavio sam, mada nešto nisam preterano sujeveran,al ajde nije teško zaobilaziti ali ne uvek nerviraloŠta god da je,ostavi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ostavio sam, mada nešto nisam preterano sujeveran,al ajde nije teško zaobilaziti ali ne uvek nerviraloŠta god da je,ostavi...
Razmišljao sam nešto o tom novčanom kažnjavanju i pomislio da nije fer jer mnogo više utiče na sirotinju nego na nekog ko ima.Po džepu je uvek najbolje uspevalo…
Pa ti si gori od Vučuća.Smanji ga PajoДошло је до краја стим смећем и отпадом. Имам неке идеје, ал ко нас пита.
1. Пошао бих од сваког домаћинства:
Шта ти је ово?
-- стари: трактор --непокретна имовина поре3 хх%
-- Веш машина--хх%
--разни отпад --хх%-
--зграда склона паду хх%
2.покупио би пластичне боце, кесе и слично, и извршио сортирање:
--кока-кола 12,%
--фанта 10%
--књаз милош11%.....
У складу са тим да плате чишћење свог отпада... И тако даље, да не филозофирам.
Двеста метара од моје куће извире вода, изнад има само кућа мог у.... Поток редовно доноси разне кесе и слично. Из суседног села носе смеће у планину и бацају у Цигански поток( тако се зове) а то је изнад изворишта воде за све нас, загадили смо сваки поток, реку ,брдо ....
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Све је исто и код нас, такође понедељком носе смеће, почну од мене, лети то буде и у 5 сати.Imamo komunalnu službu čije usluge plaća svaka kuća u selu.Svakog ponedeljka dolaze po smeće, nase je samo da izguramo kante i iznesemo džakove sa smećem napolje, sve odnesu bez problema i opet ima maloumnika koji bacaju smeće gde god stignu.
Постоје и сада, ако говоримо о Књазовој води. Али скупља је у стакленим флашама, плус је много теже теглити гајбе са стакленим флашама него пакете пластике. Свеједно, ми трошимо ову у стаклу, враћамо празну амбалажу и узимамо назад пуну гајбу, тако радимо годинама. Разлике у цени: 1,75 литара Књаз киселе воде кошта око 45–50 динара у аранђеловачким продавницама, док 1 литар у стакленој флаши исте те воде кошта око 60–80 динара, како где. Код нас све наопако, ето...Пре су биле стаклене, повратне флаше што је много боље у смислу екологије.