Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Гледаћу на ово као на шалу. У супротном сам з а п р е п а ш ћ е н!... a ako nije , zna se , ko kolko da. Šta o tome uopšte ima pričati .
Evo , kolko bi ti platio za neperspektivnu firmu , u losem stanju ,zastarjelu i zaduzenu ,kad si tako pametan i zaprepascen?Гледаћу на ово као на шалу. У супротном сам з а п р е п а ш ћ е н!
To se radi i sad. Postoji kontinuitet od 90-ih do danas. Nikad ništa nije promenjeno. Ista ekipa je ostala da vlada. Što je najgore od svega. Nekad su ljudi na tu poziciju moći došli barem nekim sposobnostima koje su posedovali, danas dolaze tako što su nečiji sinovi ili unuci (ili čak šira rodbina) ili slepi poslušnici bez da ikakv kvalitet imaju. Tako što su se prodali i rade šta im se kaže ili tako što su na neki način ucenjeni i moraj da izvršavaju naredbe bezpogovorno.Зато и јесмо ту где смо јер смо све распродали, нико није од власти хтео да стисне муда и притегне шефове по предузећима већ се водили оном "муко моја пређи на другога", а приватизација била најједноставније решење. Дрпило се пара за неки стан, викендицу, нов ауто и ко јебе народ што ће остати без посла. Код нас је тај са куфером што је стигао угасио фарму музних крава на којима се деценијама радило да им се поправи генетика и да им се подигне максимално млечност. Он је 80 % поклао и наш град оставио без свежег млека, а не само наш већ добар део државе. Па смо по рафовима имали млеко из Хрватске,Пољске, и ко зна одакле све. И то је тај успех приватизације и напретка. Држава мора имати стратешка предузећа која се не продају и не гасе ма каква год да је мука и ситуација. Те државне фарме су гарант да ће бити млека и без увоза којекаквог ђубрета.
Sistem koji je na vlasti , nema gazde, radio ne radio isto im.Šta je tu problem?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Neka neko tko se bavi kravama malo prokomentarise na sta lice ove jadne bolesne zivotinje koje su pokazali , pa ta farma ne proizvede izgleda ni mlijeka koliko ovi sto rade tamo mogu da pojedu. Inace oprema koju gleda Lukasenko , sisni uredjaj bi bio westalijina proizvodnja.Belorusija, Lukašenko u obilasku jednog velikog kompleksa....Postrojavanje zaposlenih i ribanje..
Neki ukrainac , imao srece da ga sajla nije malo vise pukla da se opameti.
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Глуп човек не зна да је глуп док му неко не скрене пажњу на то тако да сам ја захвалан свакоме ко ми отвори очи па могу да напредујем макар једну стопу.Evo , kolko bi ti platio za neperspektivnu firmu , u losem stanju ,zastarjelu i zaduzenu ,kad si tako pametan i zaprepascen?