Camel Driver
Član
Kod mame u komšiluku!
Sačuva Bog svakoga od ovakvog.
Sačuva Bog svakoga od ovakvog.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako ja na traktoru na glavnom, bakarna zica od 2mm .. nije za smejanje uopste, uzeo zamenske odavno i nikako da stavim...Koliko je ljudi uopste kod nas i culo za Fidelovu sklopku?
Bas je to nesto o cemu nas narod razmislja, mrsko mu da licnuje cesto stare osigurace pa ubaci komad zice pun presek...
O cemu dalje da pricamo.
Naravno podrzavam da treba ugraditi Fidelovu ko nema, svakako je dosta korisna.
Kod mene samo malo jace kad zagrmi, iskoci, dosta puta bi mozda platili kucni aparati.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
I ti osiguraci su kvalitet strast Boze.Tako ja na traktoru na glavnom, bakarna zica od 2mm .. nije za smejanje uopste, uzeo zamenske odavno i nikako da stavim...
Nereaguje ako se zagreje instalacija (ko što kažeš, tome služe osigurači ) ali raguje ako dodje do "curanje" struje većeg od nazivne jačine na sklopci što je uglavnom dovljno da ga aktivira kvara na nekom uredjaju čak i ako ne postoji uzemljenje. Neznam koliko požara nastaje usled pregrevanja instalacije. Čak i ako je stara ipak se nalazi u zidu taku da je veoma mala šansa da se sama instalacij zapali.Fidovka reaguje ukoliko se zagreje instalacija ?
Nešto su pominjali ( još u školi ) da osigurači su ti što štite instalaciju ( od pregrevanja ) a fidovka štiti ljudski život .
Naravno samo pitam jer nisam od te struke
Najverovatnije od iza komšijinog odžaka koji je jako blizu kod krova i niže od našeg krova a tad je vetar nenormalno duvao prema nasInstalacija kao glavni i odgovorni ili nešto drugo?