Nikad ovako !

Naravno da se ima u rezervi, odmah i zamenjeno i teraj dalje😃.

Moja je krivica, prošle godine sam orao jedan manji komad, tvrdo je bilo i suvo, a ja navalio i jedna poluga se malo skrivi, ne puno. I ja teraj dalje, i sad se na tom mestu gde se skrivila pojavile mikronkse pukotine, koje su dovoljno oslabile materijal i pod tereton od 1 tone, eto belaja.Srećom sva šteta je samo u tome.

Страшно. А на фб доста снимака орања а снимано ван трактора а унутра нема никог и после јуре да се попну. Ако се нога оклизне ђаво ће бити крив.

Slazem se,ovo je bas neodgovorno,drugi traktor bez vozaca u njemu,tj neko da upravlja,koci ....pa jbt otkaci se traktor pokupi nekog pesaka i sta onda ....kojom logikom je on mislio da ovo moze ovako da se vuce pa i sto metara samo a kamoli duze ....

Ovo je za zatvor, svi mi vozimo traktore i ostale masine, covek mozda i ima neki razlog sto tako slepa traktor ali to nije opravdanje da ugrozava bezbednost ostalih icesnika u saobracaju

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

I ako je morao da ga vuce ovako, trebao je da zakaci direktno za traktor i polako da vozi, na snimku izgleda da ga tera pun gass

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Ja bih pre rekao da je to njemu neko nakacio radi nekog podjebavanja, meni izgleda kao da nije svestan sta radi.
Ako je to ipak svesno radio njegov mentalni skop treba biti jasan...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

f07752da20fb60a5bfd5b46761415f6f.jpg

Па тако је већ два месеца око мога села. Падне киша спере мало, слети по који ауто и камион. И онда те полиција заустави у граду због прљавог аута.

Nazad
Vrh