Nikad ovako !

Mi takve ulice zovemo "PIČKOVAC"!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Druze za ovo da je dobio dozvolu niko me ne moze ubediti.
Necu ja da secem nicije rogove i da se bijem, ne pada mi na pamet.
Sav sneg sa krova zavrsi na ulici.
Predhodni put sam imao problem kad je kamara snega bila na ovom mestu preko pola metra a ja treba da prodjem pa pre toga treba ja da lopatam njegov bezobrazluk, bi li ti to radio???
Ako ti kazes da tako treba onda je ok, ja cu se izviniti i zamoliti moderatore da uklone moju sliku i postove!!
Dizes tenziju ovde bez veze, jbe tebe izgleda ta izolacija i izlezavanje...
Dobrodol, ovde druze nema d od dobrote kamo li sta drugo, da ne pisem kakvi su ljudi...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ево мој случај, када су пре неколико година снимали да дроном непокретну и нелегалну имовину знао сам да је један испуст и летњиковац за козе ван дворишта. Знао сам да је снимљен и да се не би зезао срушим га. Стиже решење, тамо набројано колико објеката и м². Кад на крају површина дворишта увећана за 25м² у односу на стари извод!
Е сад то је било негде чини ми се 2015-те и осим мене нико није у селу ништа срушио нити су му срушили. А има да да не претерам 30+ објеката.

Gde vi živite bože sačuvaj!!!!!
Jel vi ono palite Badnjak na ulici sa komšijama?
Mislim ima i ovde idiota ali nisu baš svi!!!!
Elektro distribucija mi je izašla u susret i pomerila banderu za 3m da mogu novi ulaz da otvorim do komšije i nisam tražio da je stave kod komšije već kod mene samo na granicu, da ne bude baš na pola kapije!!!
On se kao nešto bunio medjutim u mom, u državnom na ulici ali ispred mog placa
Ja sam napravio parking 22x8 i ne smeta mi da se neko parkira, samo ulaz da ne zakrči komšije to znaju
Ima jedna prazna kuća preko puta gde smo jedan komšija i ja pitali vlasnika da parkiramo mašine dopustio nam je ali mi pokosimo travu i počistimo redovno
Ja generalno imam problem samo sa komšijom ispred mene kojem sve smeta, i zašto ja traktor vozim zimi, i zašto ovo i zašto ono ali šta ne obazirem se znam da je idiot i gotovo!!

Vidi, nije problem da parkiras vozilo na parking ali da ti kod sebe na drzavno posadis sljivetine pa nemas gde da se okrenes a meni da gazis soju/kukuruz/psenicu e to je vec bezobrazluk. Takav narod. Pogan.
Sa takvima se ne pali badnjak

Meni nikad nije bilo problem da mi neko parkira vozilo ispred kuce, i da ga ostavi koliko god, samo da meni ne smeta. Znate gde parkiraju najcesce, pa ispred kapije, kad im to kazem naljute se. U fazonu , bas danas si morao da ides negde

Imam njivu u planini zadnja njiva pa nacionalni park ,kad je zetva onda jebada dok se provuce kombajn moram da odsecem po koju granu od sljive i raznog voca posadjenog uz sam put .Kad kombajn moje uradi onda u povratku ovrse i tim ljudima kojima sam malo voce potkresao. Sve me blagosiljaju sto sam naso kombajn da nam svima ovrse i nije bitno po koja grana al vec sutra dan poziv od mesne zajednice na mirovno vece od tih istih ljudi da im namirim stetu za okrnjeno voce .I tako godinu za godinu i ja popizdim jednu zimu po noci motorku i svo voce uz put isecem oborim u njive bogami celu noc je trebalo . Posle par dana cujem pricu sumnjaju na nekog dedu sto je tako znao da kraducka drva jer on nosi opanke broj 50 isti broj kao i ja valjda su smetli nisu videli koji broj obuce nosim .Al posto je taj djed zajeban odma sikiru ili noz poteze nikom nista za oboreno voce.

Ih koliko me puta tužili što sam potkresao uz medju.Ne **greška ja to ni stručno.Dok je niskonaponska bila na 5 žica kako dune vetar tako pola naselja ostaje bez struje.Elektrodostribucija kaže da nema ekipu,ali da je problem u granama.Lepo se skupimo nas 10-ak i od vrata do vatra,hoćeš sam ili mi da sečemo.Neki se obraduju jer i onako hteli ali nemaju kako i čime da plate a neki krenu da prete :D Nas trojica sečemo,sedmorica nadziru i guraju ko hoće da pridje.Sa nama i predstavnik mesne zajednice,izlazila i policija odbornik pokaže potpise više od 60% stanovnika i samo čuješ produži,a ovima kažu da mogu privatno da me gone.I gonilo me njih 7 u zajedničkoj parnici :ROFLMAO: 220.000 + sudski troškovi.ali su svi učestvovali u plaćanju.Al sam zato oslobodio naselje muka sa strujom.

I neko da mi kaze da je ovo covek.
dc6b111a4b1510af6a9d042f947264fa.jpg

Koliko sam upućen zakon je promenut pre možda 3-4godine. Zid može da se stavi na 0 ili ti među... Sterja/okapnica može iznad komšijskog ali mora oluk da se stavi. Tako da bilo bi ti još gore da ima i oluk.

Tako sam i ja pre dva meseca ostao bez zivine...neko bacio kerce u moju ulicu i jednog dana vidim ga u dvoristu i isteram...posle par dana zateknem u kokosinjcu podavio kokosi

Da si ga udomio ne bi podavio živinu. Ovo je bila vendeta :haha: .
Bez šale sada, ja sam ogradio baštu zbog toga. Tudji kerovi spavali u mojoj slami u senjaku.

Malo pre vidim svog pulina lezi u cosku dvorista, kako to ne lici na njega, pridjem kad gospodin jede jaje.
Sutnem ga kad on krete da mazne za cizmu, ponovim radnju sa malo vise snage a on opet.
Nikad nije bio takav, ne znam koji mu je vrag ali znam sta mu sudi ako nastavi.
Kod nas lisice haraju, nicega se ne plase, i ja cu morati neki kavez od zice da instaliram.
Laju kerovi po celu noc ali nema vajde.

Moj ili bilo čiji Ker na ulici ili u tudji u avliji zna mu se!!!
Uvek se bojim da ne udje tudji zbog ovaca!!!!
Imam neka dva šampiona zajedno teški 7kg
"nisu lepi al' su zato glupi šampioni Munja i Snupi"!!

Mogao bi u kaskadere , a ovaj sto snimao svaka cast nije mu ni ruka zadrhtala a ovom drvo 2 metra od glave.

Nazad
Vrh