aca74
Član
Deks nije on kriv što je tu zavetrina tj ladovina .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deks, ovakva " priča" uvijek ima 2 strane....I neko da mi kaze da je ovo covek.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
To ću da te demantujem!!!На Ченеју је био један што је дођошима прскао њиве тоталом да их истера из атара и онда једно јутро њему око 50ха потањирано кукуруза за ноћ. Исто је било на тв па зато кажу "како посијеш, тако и жањеш".
Ne razumem?I neko da mi kaze da je ovo covek.
Murgaski?To ću da te demantujem!!!
To nije istina!!!!
Nije se čovek time bavio
Godinama sam saradjivao sa njim i nije loš i rdjav čovek!!!!
Ali jeste preorao ledinu i posejao kukuruz oko 30ha bespravno i jesu mu potanjirali!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Лично ми он причао код њега у авлији како се боре са дођошима у атару, јер смо причали како код нас долазе и отимају земљу. А у томе су учествовали још неки домаћини из села али ето њему су се осветили.To ću da te demantujem!!!
To nije istina!!!!
Nije se čovek time bavio
Godinama sam saradjivao sa njim i nije loš i rdjav čovek!!!!
Ali jeste preorao ledinu i posejao kukuruz oko 30ha bespravno i jesu mu potanjirali!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Kome nije jasno evo covek objasnio.Зграда направљена на међи.Сада кров смета камионима и ширим возилима.Иначе зграда мора бити одмакнута мин 1м од међе.
Декс јел ово ка Венери код Попка
Testeru i okratiš rogove preko zida što vire i miran!!!!Зграда направљена на међи.Сада кров смета камионима и ширим возилима.Иначе зграда мора бити одмакнута мин 1м од међе.
Декс јел ово ка Венери код Попка
Mi takve ulice zovemo "PIČKOVAC"!!!Kome nije jasno evo covek objasnio.
Za mene ovo nije normalno iskreno.
Hahah nije brate, ovo je selo ovamo prema Valjevu...