Nikad ovako !

Доловац код нас стари кажу бери шљиве око своје њиве :haha: Мада неки кажу боље што даље,да не може за сваку свађу трчати кући,кад је далеко треба да се накани да крене.:haha:

Deks
Luka, znas koliko cenim tvoje misljenje ali nekad brate lupas gluposti, samo ti udaraj po vatri, nemam nista protiv, sto rece kolega, nekad nije vredno a znam dobro jos uvek da procenim kad i kako.

Ti mene nisi razumeo!!!!
Ja bi 'ladno iskipovao to iz kamiona i otišao
Ako je gazdin nazvao bi ga i rekao JA DALJE NE IDEM!!!!
VATRA je u poslu šta si započeo nema nazad!! Nema hoću kamione pa 3 g pa prodam, hoću ovce pa ne ide mi Aj prodam
Pa piškiću pa kakiću!!!!
Toga nema!!!

Šta je meni sad neko kriv, sam sam se zakopao u svoje poslove i probleme, ali kao odgovorna osoba moram da se nosim sa njima, nema guranja pod tepih i zaboravljanja!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Luka nisi ti pričao sa starima u Mačvi.Čekao sam da se čika Aca javi al pošto se on ne javlja ovako se kaže.Šta će tvoj radnik u tuđoj kući ( tu se misli na tvoju buduću ženu,koja je još uvek kod svojih).

Pa uveli pre par godina, ko nije sluzio ni na koji nacin, a ima 30-35g, ne svima, ali salju pozive, tri nedelje sad, i mogu da pozovu za jos tri nedelje specijalisticke obuke vezano za tvoj rod.

Mene su zvali na vojnu vežbu 2018_2019 ne sećam se
Kao 3_5 dana ja pobegao u SO
A ostale odvezli na Pešter bili 6 nedelja

Barbula ih sjebao, hoće da preuzme pečenjaru
Bićemo kompanjoni ja imam jaganjce i prasad

Jel??
A ja bio mitraljezac
Jul avgust septembar Požarevac, svaki dan uz Mogilu, neko brdo
A onda Peskovi poligon
Na svetog Iliju usiljeni marš Požarevac _-Sopot puna ratna oprema

Tad je bilo loše a i ja sam bio tvrd orah
A i pročitao pravilo službe!!!
Jebao ih kao majmune!!!!!

Znam njih 3 iz sela ostali u kamionu kad sam ja iskočio

Bili smo na vežbi Golija 86 i posle 7 dana su nam noge prokrvavile od žuljeva.Pentranje uz brdo,vežbanje ulaska u helikopter,sakrivanje od 63 padobranske i kao šlag na torti,na kraju vežbe se spustila kišurina.I naravno izgubili od plavih.

Nazad
Vrh