putin
Član
Доловац код нас стари кажу бери шљиве око своје њиве Мада неки кажу боље што даље,да не може за сваку свађу трчати кући,кад је далеко треба да се накани да крене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pazte ove sa guzom drobe Bambi Keks.........................Лука једна рођенданска:
Za ovo drugo potvrdjujemДоловац код нас стари кажу бери шљиве око своје њиве Мада неки кажу боље што даље,да не може за сваку свађу трчати кући,кад је далеко треба да се накани да крене.
Bio crni udovac.Ovo je crni udovac. Koju taj pogleda ko da je prostreli.
Izgleda da si upucen .Kaki tigar taki i ugalj
Ma bez to u q... izletis u 6 ujutru i skoro ceo dan na nogama do 7 uvece...Mene su zvali na vojnu vežbu 2018_2019 ne sećam se
Kao 3_5 dana ja pobegao u SO
A ostale odvezli na Pešter bili 6 nedelja
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ti su na Goliji najebili ko žuti.Mene su zvali na vojnu vežbu 2018_2019 ne sećam se
Kao 3_5 dana ja pobegao u SO
A ostale odvezli na Pešter bili 6 nedelja
Znam njih 3 iz sela ostali u kamionu kad sam ja iskočioTi su na Goliji najebili ko žuti.
Kazu za pozarevac da je najnezgodniji za sluzenje vojnog rokaJel??
A ja bio mitraljezac
Jul avgust septembar Požarevac, svaki dan uz Mogilu, neko brdo
A onda Peskovi poligon
Na svetog Iliju usiljeni marš Požarevac _-Sopot puna ratna oprema
Bili smo na vežbi Golija 86 i posle 7 dana su nam noge prokrvavile od žuljeva.Pentranje uz brdo,vežbanje ulaska u helikopter,sakrivanje od 63 padobranske i kao šlag na torti,na kraju vežbe se spustila kišurina.I naravno izgubili od plavih.Znam njih 3 iz sela ostali u kamionu kad sam ja iskočio