Nikad ovako !

Negde su isli, verovatno Kosovo mozda, Chinook prava mrcina, cuje se 3 minuta pre nego sto se vidi, galami kao avion....

Ovde pre 2 min neki mlaznjak jako nisko i sporo letio.Toliko nisko je letio da je morao kod tamisa gde ima drveca kao suma neka da se podigne vislje.Mozda proverava kolika je susa xd.....

Eh, koliko sam samo rasprodao automobila sto sa ispravljenom kilometrazom, sto sastavljanih iz 2 ili 3 dela i niko se nikada nije žalio. Desetine zadovoljnih musterija su moj najveci uspeh.:osmeh:

Poslednja izmena:
Поготово кад се струја састави од пар аута. Почне све да брљави, хакери са дијагностиком само кажу ма цркло је све не даје струју. И кад кренеш да растављаш пронађеш још једну браву са кључем иза осигурача зато што нису хтели да кодирају компјутер мотора, имобилајзер где му место није и тако сличне ствари. Покажеш власнику а он има слика нема тон.

Ljudi pa da nije snalažljivih Šapčana dosta ljudi ne bi nikada u životu vozilo a kamoli posedovalo auto.Budite bar malo realni i fleksibilni. 😂 Kupim auto u Šapcu pre x godina kao 6 godina star.Dao svoj tadašnji i doplatu a prodavac pošto smo dobri odavno pa i dan danas rekao ako mi se ne svidi da ga vratim.Meni neke stvari odmah bile sumnjive i ajde malo u istraživanje.Skinem tapacirung da sredim zvučNJak koji nije radio i vidim utisnut žig godine proizvodnje koji se nije poklapao sa godištem u saobraćajnoj dozvoli.Pretresem sve i dođem do zaključka da je auto podmlađen samo 5 godina.Ekspresno sam ga vratio prodavcu a svoj stari uzeo nazad i vozio ga do pretprošle godine kao tovarno magare.

Ко не прелази пуно километара вероватно би и тај ауто био супер. Проблем би настао после пар година или пређених 15-20 хиљада километара. Како ствари стоје мораћу да мењам југа због посла али ово што сам гледао не улива поверење. Не бих да дам 3-4000 € и он гецркт после 6 месеци. И поправак типа 800-1000€.

Meni 2010.god ukradu škodu oktaviju na Novom Beogradu. Pokojni ćale i ja jurili da kupimo nešto na brzinu, i uzmemo u Šapcu opel vektru karavana. Služila je ekstra, nikakvih problema nije bilo. 2014. Je prodam prvom komšiji, i danas je vozi.

Ali, kad smo je kupili, svi redom su nas zajebavali što smo je kupili u Šapcu 😂...
Prvi stric koji drži pečenjaru i trguje sa svinjama, kaže ja ni prase tamo ne bih kupio, a kamoli auto...

Ima i dobrih vozila, moze se uzeti od proverenog coveka ili poznanika.
Ali ima i mnogooo pakovanih.
Kupuju polupane gore pa kad spakuju ovde imaju skoro duplu zaradu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Auto nisam nikad kupio u šapcu, al neke mašine jesam, i šta ima veze, trgovac ko trgovac, on prodaje ti kupuješ, šta ima veze da li je iz šapca, kragujevca , novog pazara, kruševca , smedereva itd itd.. Kako imaš sreće i kako ti se zalomi tako ti je..

Punto dvojka na placu kaze prodavac uzet od dede u austriji malo presao ima deda 5 auta ,servisna knjiga ,rezervni kljuc ,evo 100 e kapara tovari na prikolicu i teraj kod majstora na sistemacki pregled ako prodje dobijes pare. Mastor cim je uzeo servisnu knjigu kaze falš svi servisi ista boja hemiske i ista boja pecata , dogao ga na dizalicu od dole sav varen , kaze prodavac so ga pojela gore su hladne zime i zamalo da dobije batina nece kaparu da vrati. Ajmo oglase drugi punto isto dvojka isto plav kaze prodavac zena vozila dete stvarno cist uredan pozadi sediste za dete , isto teraj kod majstora , kad je mastor seo da ga proba au menjac ne valja problem prva brzina itd toliko i toliko para nismo dalje ni pregledali . Zasto bi lupao glavu kad platis profesionalca da ti uradi komletan pregled auta.

Kupis auto u blizini i mirna glava. Prosle godine sam vodjen tom logikom kupio auto i jos se nisam pokajao.
Nerealni si mi ljudi koji auto od npr 5000e vide u oglasoma za 4300e i kaze ajmo taj mene ceka. A kad odu ono stativa.

Po preporuci i od poznanika isto mačka u džaku.Libru mi uvezao poznanik, top, full a ja dao na popravke koliko i za auto.

Ja sam bio u mogućnosti da od (pravog) dede kupim astru g sa 160000 pravih 2,0dti, za 7 godina kod njega prešla 15 hiljada, bikvalno nov auto.
Ali mi jednostavno nije trebao taj auto, javim dobrom drugu koji je tražio auto te klase. Ovaj kada je došao da pogleda, podigne poklopac motora kao da nešto gleda, vidi još fabrički vosak na motoru, crevima i samo spusti poklopac.
Sa dedom dogovori za 1600e. Posle mi rekao da se osećao da je ukrao auto i da nikada nije imao auto bliže novom od toga..:osmeh:

Nazad
Vrh