Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plastika jos bolja, ne cuje se, a mozes malo i ostaviti piva u njoj pa je iskoristiti za pepeljaru. Duplo dobroTreba tatu da ubediš da kupuje limenke, neće toliko zveckati.
Još malo dok direktor porasteSreća vaša što ne morate svaki dan da gledate moj kombajn iznutra, nije mi dobro a moram da ćutim...
Ja bi toga pitao da li mu je i u dnevnoj sobi tako?Sreća vaša što ne morate svaki dan da gledate moj kombajn iznutra, nije mi dobro a moram da ćutim...
Mnooogo gore...Ja bi toga pitao da li mu je i u dnevnoj sobi tako?
Drugar i ja po ataru skupili dve gajbe staklenih flasa pre koju godinu. Ne moram da se pisem u radnjiТако је и мој отац док је пушио трактор и комбај као пепељара јбм ти дошло ми пар пута да га запалим са све машином. Сад више не пуши али кад чујем празну пивску флашу иза седишта да звецне језа ме кроз кичму прође, одма је зграбим и на сред авлије је завалим нека пуке па се распе,а нека преживи али ћути и скупи сву срчу.
Pa kaki je to covek?Mnooogo gore...
Srednje ime mu je pedanterija...Pa kaki je to covek?