Ajde da je Alfa... neg Lancia, od dva zla malo manje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zorane ,polovno je polovno .Kakve veze ima da li je iz istog grada .Možda je prodavcu bio dobar .......Kada ga probaš ako ti odgovara kupiš ako ne odgovara ,niko te ne tera da ga kupiš.Najbolje kad kupiš auto u svom gradu,da prodavca lako možeš da nađeš i da ga pogledaš više puta.Ovo nepoznato je sve lutrija.
Po preporuci i od poznanika isto mačka u džaku.Libru mi uvezao poznanik, top, full a ja dao na popravke koliko i za auto.
Mozes da ga gledala koliko hoces zna se sta se uvozi,ono sto je stvarno dobra roba se prodaje odmah na prikolici poznanicima ni ne osvane na oglasima.Sve ostalo se sminka manje ili više.Najbolje kad kupiš auto u svom gradu,da prodavca lako možeš da nađeš i da ga pogledaš više puta.Ovo nepoznato je sve lutrija.
Tamo jeste ,bio sam .E Kiraj pa kako gde, u ataru.
Bas te sto su vozile babe su nagori. Zapuseno sve sto moze da se zapusi. O odrzavanju i zameni ulja i tecnosti da ne pricamo. Gume trule i celave jer ne voze mnogo pa racunaju ne mora nista da se menja jer se ne trosi.Mozes da ga gledala koliko hoces zna se sta se uvozi,ono sto je stvarno dobra roba se prodaje odmah na prikolici poznanicima ni ne osvane na oglasima.Sve ostalo se sminka manje ili više.
A i ko ode na plac u nadi da ce da kupi nesto u sta dinar nece da ulozi grdno se vara.
Najgori su ti koje su stvarno vozile babe,svaka ima kuče i skoro svaka puši u to kad udješ da natovariš na prikolici bude ti muka
Slažem se.Treba imati i malo sreće ali mi je nekako drugčje kad mi je blizu.Oteram kod mehaničara.Mada sve to ne mora da znači da ću dobro pazariti.Mada sam ti ja baksuz po tom pitanju pa se ja povlačim prilikom bilo kakve kupovine.Zorane ,polovno je polovno .Kakve veze ima da li je iz istog grada .Možda je prodavcu bio dobar .......Kada ga probaš ako ti odgovara kupiš ako ne odgovara ,niko te ne tera da ga kupiš.