Nikad ovako !

Najbolje kad kupiš auto u svom gradu,da prodavca lako možeš da nađeš i da ga pogledaš više puta.Ovo nepoznato je sve lutrija.

Milenko, slazem se sa tobom, samo su Sapcani malo sposobnije muljare!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Najbolje kad kupiš auto u svom gradu,da prodavca lako možeš da nađeš i da ga pogledaš više puta.Ovo nepoznato je sve lutrija.
Zorane ,polovno je polovno .Kakve veze ima da li je iz istog grada .Možda je prodavcu bio dobar .......Kada ga probaš ako ti odgovara kupiš ako ne odgovara ,niko te ne tera da ga kupiš.

Још бих додао да има мајстора животу на крају улице који би одржавао возило. За једно или два мушка прасета које би му дао у пролеће.😉

Po preporuci i od poznanika isto mačka u džaku.Libru mi uvezao poznanik, top, full a ja dao na popravke koliko i za auto.

Bio neki dan na tehnickom, auto dignut na dizalici , zove ovaj sa tehnickog vlasnika ispod auta , pokazuje mu ispod da je tek poceo da korodira , ne cujem kroz staklo sta je problem, auti izgleda kao nov , japanac , pomislim i japanci poceli fush. Pitam sta je problem , a vlasnik kaze da mu rekao ovaj sa tehnickog da proda auto,jer od ne vozenja poceo da rdja ili da ga odveze da ga zastite od dolje , auto ima 10 godina , presao 20000km a zadnjih nekoliko godina auto prelazi oko 200km. Inace vlasnik zivi i radi vani pa ne vozi auto.

Mozes da ga gledala koliko hoces :D zna se sta se uvozi,ono sto je stvarno dobra roba se prodaje odmah na prikolici poznanicima ni ne osvane na oglasima.Sve ostalo se sminka manje ili više.

A i ko ode na plac u nadi da ce da kupi nesto u sta dinar nece da ulozi grdno se vara.

Najgori su ti koje su stvarno vozile babe,svaka ima kuče i skoro svaka puši u to kad udješ da natovariš na prikolici bude ti muka :D

Mozes da ga gledala koliko hoces :D zna se sta se uvozi,ono sto je stvarno dobra roba se prodaje odmah na prikolici poznanicima ni ne osvane na oglasima.Sve ostalo se sminka manje ili više.

A i ko ode na plac u nadi da ce da kupi nesto u sta dinar nece da ulozi grdno se vara.

Najgori su ti koje su stvarno vozile babe,svaka ima kuče i skoro svaka puši u to kad udješ da natovariš na prikolici bude ti muka :D
Bas te sto su vozile babe su nagori. Zapuseno sve sto moze da se zapusi. O odrzavanju i zameni ulja i tecnosti da ne pricamo. Gume trule i celave jer ne voze mnogo pa racunaju ne mora nista da se menja jer se ne trosi.

Ispada da su najbolja pooovna vozila koje voze agenti/zaposleni velikih firmi koje to rentiraju/lizinguju na 2-3 godine.
Održavani redovno, mladi, sveži.
Jedino znaju da nabiju kilometražu, ali je bar realna.
A ne auto od 15god sa 160k km.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Što kaže jedan prodavac,voli naš narod da vidi 1 na početku :D možeš da mu garantuješ šta hoćeš,ako km ne počinje sa 1.Zato se sad i oni sa 200 i kusur vraćaju na magičnih 160-180.

Zorane ,polovno je polovno .Kakve veze ima da li je iz istog grada .Možda je prodavcu bio dobar .......Kada ga probaš ako ti odgovara kupiš ako ne odgovara ,niko te ne tera da ga kupiš.
Slažem se.Treba imati i malo sreće ali mi je nekako drugčje kad mi je blizu.Oteram kod mehaničara.Mada sve to ne mora da znači da ću dobro pazariti.Mada sam ti ja baksuz po tom pitanju pa se ja povlačim prilikom bilo kakve kupovine.

Ево како се решава проблем гажења њиве.
5ccc0df6b52b560599361174e4aa0310.jpg
cd8c908ac231efbe27bc4ed01b1dd605.jpg

Nazad
Vrh