Nikad ovako !

CGI ljudi,i lose uradjeno,ovo inace neki profesionalac odradi da ne ne mozete reci razliku izmedju fake-a i realnosti.Pogledajte filmove danas,90% akcije je kompijuter,10% su glumci.

Е па та марка аутомобила, више способнија од осталих недавно је коштала 3 млада живота. Аутомобил који је снимао померио се у десно да би онај способни прошао. Не знамо, можда је и камион кочио. И почетак претицања је започет а да нису испуњени услови а то је да нема у супротној траци аутомобил, односно ако га има претицање буде безбедно. Али возач вози способан ауто склониће му се са пута. Чак ће се и кривина исправити од саме појаве бмв-а.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

A ne znate dali je mozda ovaj sto je sninao isao malo brze od dozvoljenog

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Sve se dobro završilo zahvaljujući autu iz koga je snimano jer je čovek video budalu pa usporio obilaziti na krivini je ludost,naročito,kamione.

Опет, кренути у претицање кад је у супротној траци аутомобил? А да залепио се иза камиона па искочио. Или је већ накупио брзину па да не кочи.

Чика јова, како се врши безбедно претицање? Није проблем испрекидана линија, већ услови под којим је претицање извршено. А то је небезбедно.

Nazad
Vrh