Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je strašno koliko ljudi pogine u saobraćajnim nesrećama,a gde je razlog velika brzina. Čuli ste verovatno šta se desilo jutros kod Šapca...
Jednom prilikom sam čuo da je Volvo (ne znam samo za koji model automobila) imao dva ključa za start motora. Jedan je običan kao i za svaki auto,a drugi kad se koristi onda auto ne može da postigne veću brzinu od (čini mi se) 60 km/h. To je baš planirano za mlade i neiskusne vozače.
Kažem,samo jednom sam čuo o tome,a koliko je to zaživeo u proizvodnji i da li takav ključ ima još neki auto...ne znam. U svakom slučaju,mislim da je to pametna ideja.
Pre 20tak godina kada sam ja poceo da vozim u nasoj okolini je bilo dosta vise omladine i svi su cim poloze vozili nesto, neko bolji auto, neko losiji i ko nije imao u kuci auto roditelji su mu skrpili bar za nekog jugica ili keca, ladu
Hteo sam reci da je omladina dosta vise vozila, vecina je vikendom i pila manje il vise ali udesa kao sada nije ni blizu bilo, pogotovu sa smrtnim ishodom...desavalo se po neko sletanje il kuckanje ali ovako ne
Ako sam dobro obavešten ,vozač i kombi ili kamion su iz Bašaida.http://rs.n1info.com/Vesti/a503108/Tezak-udes-kod-Mokrina-13-povredjenih-medju-njima-i-dete.ht
Porodica iz mog komšiluka-nemam komentara.
Nije, iz Mokrina je.Ako je imao rotaciju ,verovatno je bio vidljiv .
- - - - - - - - - -
Ako sam dobro obavešten ,vozač i kombi ili kamion su iz Bašaida.
Ja sam samo cuo sirene oko pola 2 i dok sam izasao da vidim sta se desava to prvo vozilo je otislo. Nedugo zatim je opet sviralo i tadaa je bila saobracajna policija pa vatrogasci i hitna. Posle toga jos jedna sirena ali ne znam sta, pretpostavljam hitna.Kamion je KI registracije.Neki Stojkov je vozio.Moguće je da je iz Bašaida.Prednji kraj auta je bio ispod kamiona.