Nikad ovako !

DraleTD

Član
Učlanjen(a)
10 Sep 2017
Poruka
2.437
Lokacija
Vinogradi,Vrbas
Tu je trebao narod da se organizuje lepo opkoliti stoku i motkama isprebijati da ne mogu vise da hodaju picka im materina stoka jedna.Tamo nisu mogli da ratuju za svoje ognjiste i svoj prag,a ovde se biju po ulicama!
 

savopunck

Član
Učlanjen(a)
27 Okt 2012
Poruka
4.949
Lokacija
b.topola u srbiji
А шта да им раде,нек се поубијају.Не треба се ту мешати кад су дивљи.

Da im polome bubrege svaki put kad se ovako i slično ponašaju i imaju pravo da se de u krugu gde ih smeste i to u tišini kome smeta ,transport nazad pa nek košta šta košta kad su ih dupe lizci pustili unutra,pa nek se jebe s mamom svojom ,a tu ima da se ponašaju kako bog zapoveda,mogu rikati i galamiti samo sa gocijem i zaretom,pošto je to ista rika.
 

mirosti

Član
Učlanjen(a)
15 Apr 2011
Poruka
3.959
Lokacija
Zlatibor-Beograd
Uopšte ne kapiram kako je moguće da ih upuštaju kod nas iz EU zemalja(Grčka, Bugarska itd), i sada treba tu da budu dok ne odluče da ih opet upuste u EU.
Tu nešto mnogo smrdi na korupciju i dogovor.. Mediji, naravno, o tome ni reč ne izgovaraju..
 

Milton

Član
Učlanjen(a)
31 Avg 2014
Poruka
428
Lokacija
Sr. Mitrovica
Jutros u pola osam ispred linde.
Sliku sam preuzeo sa Ozon-Sr. Mitrovica.
 

savopunck

Član
Učlanjen(a)
27 Okt 2012
Poruka
4.949
Lokacija
b.topola u srbiji
Tipično za bedne i siromašne zemlje kakva smo mi sada,inače pričao sam sa kolegom koji je inače mađar,idu pomalo i u Hungari a kaže bili i u Bosnia,bili do Bjeljine,veli ko da rata bilo nije kuće novije a kaže kad su prešli nazad kuće pored puta samo što se ne sruše ,pa kaže ajd da je napuštena nego ima kokošaka u dvorištu znači neko živi u njoj.Beda.
pričao je i za stanje mađarskih seljaka u mađarskoj.E tako ,a još žalosnije je da ima onih koji se bave polj. a po veličini su buranija, i glasali bi za av.
 

eDGe

Član
Učlanjen(a)
27 Nov 2017
Poruka
1.148
Lokacija
pozarevac
Gde nadje ovu wc solju,trebao si neku onu japansku da okacis sto ima grejanje daske,stelovanje mlaza vode...ma sve ima izmeri ti pritisak,ko zna sta sve radi,japanci ludi:) da ti napravis rols-rojs solju...verovatno ti ljubazna prodavacica dozvoli i da je probas(solju)-kad cujes cenu verovatno se useres:osmeh:
 
Vrh