BobanNB
Član
Онда знам овог другог што је пилот на интерконтиненталним летовима.
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovaj ima neke cudne tikove
sad je kasno za raspravu,to je trebalo menjati dok je zakon bio u pripremiJeste mogao je, ali zar nije debilno, licemerno i krajnje neposteno da kad polozis za auto automatski dobijes i za traktor. Momak zivi od ovoga, ne luksuzira se sa brzim i besnim kolima, vec vozi jeb.ni traktor. Po mom misljenju ovo je cisto izivljavanje nad marodom i vredjanje zdravog razuma.
Druga strana medalje je da li je njegov traktor tehnicki ispraban, ili ne.
Dakle polozio je za B, zna sve saobracajne propise, sta jos treba da zna?
Nikad nije kasnosad je kasno za raspravu,to je trebalo menjati dok je zakon bio u pripremi
sad moras da imas kategoriju i tu je kraj price
da si polagao za F,znao bi da nesmes da kaciš 5 prikolica a motorista je samo čudom preziveoDebilozno je sto moras da polazes F, ali kako sam shvatio iz reportaze nemaju gde da polazu. Druga debiloza je visina kazne. Kao sto mornar kaze potpuno neprilagodjeno nasem standardu. Oni sa te dve kazne su momku uzeli godisnju platu moje zene u Fioranu ili nekih 12x180 sati~2000 sati rada.
Ako vam je dobro onda nista nisam rekao![]()
Debilozno je sto moras da polazes F, ali kako sam shvatio iz reportaze nemaju gde da polazu. Druga debiloza je visina kazne. Kao sto mornar kaze potpuno neprilagodjeno nasem standardu. Oni sa te dve kazne su momku uzeli godisnju platu moje zene u Fioranu ili nekih 12x180 sati~2000 sati rada.
Ako vam je dobro onda nista nisam rekao![]()
da si polagao za F,znao bi da nesmes da kaciš 5 prikolica a motorista je samo čudom preziveo
hajde,sad navedi argument da je to nepotrebno a da kazna nije adekvatna prekrsaju![]()