Nikad ovako !

Pa da, zato su crne hronike pune poginulih žena vozača. Muškarci su lošiji vozači nego žene. 90% vozača ne poznaje pravilo desne strane i ne ume da čita broj na znaku za ograničavanje brzine.

Kod nas se vozi kao u Diznilendu i uopšte me ne čudi što se dešavaju nesreće.Žmigavci se ne koriste,pravo prvenstva prolaza,ograničenja brzine,bahato ponašanje...

Danas, ovde u centru Pazove, autobus udario dečaka na pešačkom prelazu. Vozač kaže da ga nije video. Svi znamo kako voze ludački vozači autobusa na međugradskim linijama.

Kod nas se vozi kao u Diznilendu i uopšte me ne čudi što se dešavaju nesreće.Žmigavci se ne koriste,pravo prvenstva prolaza,ograničenja brzine,bahato ponašanje...

U selu afaltirali novi put i taj put ce kao da bude put ka novom granicnom prelazu.. Bio je zemljani i sporedna ulica, nailzio na asfaltni koji je imao prvenstvo. Medjutim sad posto ce to biti zila kucavica balkana stavili su da ima prvenstvo prolaza, romboid a na onaj pre obrnuti trougao. Vec nekoliko puta su mogli da me pokidaju a dva puta sam morao da izadjem iz auta i da pokazem na znak rukom da on ima prvenstvo iz te sporedne. Najzanimljivije je to da 2/2 nisu znali ni posle toga o cemu pricam i opet cekali mene da prodjem.

Слатко ме насмеја, око описа знакова
Имаш ли положено било коју категорију, с обзирим како описујеш знакове? Без увреде, чуди ме да тако описујеш саобраћајне знакове ако имаш возачку дозволу.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Danas, ovde u centru Pazove, autobus udario dečaka na pešačkom prelazu. Vozač kaže da ga nije video. Svi znamo kako voze ludački vozači autobusa na međugradskim linijama.
Doduše, prilaz na taj pešački je baš lepo zaklonjen zelenilom, i tu često budu oboreni pešaci, ali samo iz tog smera, jer je totalno nepregledno. Po običaju, izgleda da mora nešto veće da se desi da bi nadležni odreagovali.

Слатко ме насмеја, око описа знакова
Имаш ли положено било коју категорију, с обзирим како описујеш знакове? Без увреде, чуди ме да тако описујеш саобраћајне знакове ако имаш возачку дозволу.

Haha saobracajac druze a imam je negde od 2002. :D Ajde, nailazak na put sa prvenstvom prolaza i put sa prvenstvom prolaza :D
Nisam vise pro pa sad pisem oblike umesto znacenja i to inace profesor bi me terao za to da pisem izvestaj pa kod direktora.
"Davidovicu, meni izgleda da si ti raspolozen za pisanje izvestaja" haha i " U saobracaju ne postoji saobracajna sreca i saobracajna nesreca. Nije ti ovo lutrija"!

Е и да ја видим такве знакове, не бих знао дал да прођем или станем ....вала се ја насмеја....смркло ти се да их зовеш по ПС-у па им прилепиш егзотичне описе

Kad imaš komšiju kome je uvek malo .:sta: .Iako on sam ima preko 200 h zemlje . da napomenem moja je njiva u sredini

2vkhkj6.jpg
[/IMG]
zmfn1f.jpg
[/IMG]

Citao sam ovo i ne mogu da verujem!

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

uzorao. zatrpao međe.neznam gde je moje .ja neorem tuđe i nevolim niko moje .sad kad god uđem u njivu ima da skačem u rupu .

Nazad
Vrh