Nikad ovako !

Rekoh ja negde da je ovo prva jesen kako celokupono celo selo izbegava rad u ataru kad se smraci.
Poneko radi ako se ide grupno po bar 2 coveka da rade, ali solo traktoristu je jako tesko videti.

Ma takav smo narod .

Ovih dana svi komentarisu parove , zadrugu i nesto malo fudbal ( zasto ode Muslin , turneja Kina , Koreja . . . . i tako to )

Ovo niko nije spomenuo , valjda nisu gledali ili ih i ne zanima . . .

neko rece , nije kriv Sloba , mi smo govna a Aco ce da pusti vodu i govna . . . .

Kakvi su to ljudi koji to rade ? Nije tu glad u pitanju . Ja da sam gladan sa porodicom u šidskim poljima kupio bi kukuruz po njivama , tucao kamenom i skuvao kačamak nebi sjekao jaganjcima butove .

Oj Srbijo zemljo izdajnika pa na sta smo mi spali jeb.e.m ti drzavu kad u svojoj drzavi nemas zastitu od najezde i posasti takozvane ''MIGRANTI'' pa nema druge nego gradjanski rat pa pobiti govna pa ko pretekne neka prica.Ovo je strasno Orbane evo ti cela Srbija dodji pokazi kako se sa bagrom ponasa i Madjarski cu nauciti samo dodji zastiti nas kad ovi nasi izdajnici vise brinu o toj bagri muljavih kozojebaca!

Drale druže pamtiće Evropa Orbana kao što su Hunjadija za vreme Turaka:ppozdrav:..........

Prvo shvatite da i toj Angeli i tom Sorosu neko vuce konce. Takodje i tim " migrantima ". Ne kazem da je sve to u redu i ne zelim da opravdavam vec hocu da ukazem na siru sliku. To je toliko siroko da mi jos nismo u stanju da shvatimo. Samo se plasim kad shvatimo da ne bude prekasno. Sad za neke radikalne metode nisam, a nisam ni mnogo pametan. Mozda je resenje da im se udari blokada i gotovo, a ovi sto su vec tu da se malo poguraju gde su i posli. Da streljamo nekoga ili vesamo i zakopavamo po dvoristima ne prilici nikako.

citiram"Da streljamo nekoga ili vesamo i zakopavamo po dvoristima ne prilici nikako."

Neznam da li imaš dece,ali šta su radili u Nizzi tamo su samo mladi stradali a da nepričamo o onima koji su bili ispod onih kamiona koji su uleteli medju prolaznike,tamo su bili i deca od 7 god.Pa šta bi ti radio da se nedaj bože desi tvojoj deci?Pa ja ne da bi ih vešao nego bi im creva vadio kroz oči..................

Kazem da ne opravdavam te njihove postupke, te kradje, silovanja i terorizam. Ako uhvatis te iz Nice ti ih sto se mene tice i streljaj. Ako imas bas potrebu da radis sve to sto si napisao i kao sto si napisao onda ne znam sta da ti kazem. Jel si se zapitao kako kod svih terorista pronadju licnu kartu? Ili kako to da setaju negde gradom i ubijaju i neko se obavezno nadje da snima, a ne nadje se neko da spreci? Zapitaj se sta to znaci? Ako tako gledamo na stvari onda svakog casa mozemo da ocekujemo zapadnjake da nam dodju ovde i opravdano istrebljuju jer smo i mi svi za njih potencijalni teroristi.

Zapadnjaci si su ih ugnjetavali vekovima, sad doslo na naplatu, neka ih gaze do mile volje u opste me nezanima. Nasa drzava treba samo da ih lepo isporuci dalje na zapad pa nek zapadnjazi jedu ono sto su zakuvali.

Jbg kada smo takav narod zavidni i neslozni pogledajte Grke kod njih samo neka neko krene na ulicu da strajkuje cela drzava gori,eto i Madjari ceo narod ustao protiv migranata lepo se ogradili i briga ih nema problema o hrvatima necu da pricam ali i oni lepo i narod, i milicija i vojska peglaju ih kao marvu i lepo ih oni obilaze u sirokom luku jedino mi glupi i slepi cutimo i pustamo da nas je..be ko stigne!

https://youtu.be/DJQCRMqVJjU

Najgore je biti pogranicno mesto ... na njivama i po gradu ih vidjam svakodnevno i sama njihova struktura, te face, pojava i ponasanje je zabrinjavajuce i ljudi se boje kao i ja sam. Nas je sve manje a njih imam osecaj da bas puno samo izviru, gamizu i lunjaju po gradu i okolnim selima i njivama. Zadnjih par meseci iz sela pored je otislo 60 ljudi na zapad za poslom sto je previse za jedno malo selo, a ista situacija je i sa pogranicnim selima preko u HR, sta nam se sprema videcemo ali ovi sto su ostali slabo odlaze odavde ...

Nazad
Vrh