Tomo, imamo i gej predsednika. Dve najvise funkcije u sluzbi pederastrije.
Da vam ispricam jednu pricicu kakvim nas oni zamsiljaju, a kakvi smo zapravo kad nas upoznaju.
Moj prvi komsija otiso u Italiju i tamo je bas dugo. Spandja se sa nekom valjda spanjolkom koja ima dva klinca. I dolaze oni prvi put ovde u selo, a vole kampovanje pa sa sve kamperom onako grupno. Ono bese zima, a oni iz kampera ne mrdaju, a ovamo u kucu ni da privire. Ko zna sta im se sve mota po glavi pa samo komsa cirkulise medj svetom. Culi oni klinci neki dan dreku dece koja se sankaju pa izasli po snegu da vide sta se zbiva i onako zvire iza kampera. U tom trenutku moja majka naidje iznenada, lele ljudi kad su oni zaslajfovali. Padaju ko kruske od panike po onom snegu nikako vrata da potreve. Na leto dodju opet, al se usudili malo da se odalje, a majka im jadna pisti da ih dozove da im se ne desi neko zlo. Uglavnom malo po malo oslobode se oni, upoznaju sve klince u selu, a i druge ljude pa ne ulaze vise ni u kamper ni u kucu. Gledam ovog leta stize kamper i jos nije stao, a oni izlaze i juris po selo da vide narod. Naucili naski bolje nego otudjeni srpcici. Javljaju se svima kad god prodju. Zovu me na fudbal kad ih nema dovoljno. Uopste im se ne ide u tu njihovu jevropu. Kazu to kod njih nema ta sloboda i ti ljudi. Ona majka im i zaboravila da ima decu koliko su se sad asimilovali sa nama.
Jes da sam oduzio, ali zanimljiv primer kako smo u njihovim ocima bili ramapitekusi, a sad vrhunski homo sapijensi.