mindjušar
Član
Bi! Traktor već proklizne dok na prikolici kočnice počnu kočiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ништа специјално, све по реду. Све исподизано, жито претоварено у другу приколицу, трактор и приколица на шлепу......а несрећника наравно чека и слово закона на папирићу....горе му је шта ће му шефови рећи него казна, вероватно ће му они леђа одерати за трактор и приколицу (неће скоро добити отказ)I na kraju, šta bi s ovim "isprevrtanim" od jutros?
Šta kaže slovo (sila) zakona u ovom slučaju?
Hoće li (nesrećnik) na svu muku dobiti i kakav "papirić" sa uplatnicom u ratama?
Bobo nemoj da se ljutis ali pretera ga.Nismo mi iz Australije!Znamo svi sta je EU ali,takodje znam i da tamo prolaze kola tehnicki pregled a i ne vide tehnicki pregled.Svajcarska,Nemacka Austrija jos uvek imaju zapregu a nemaju signalizaciju vec samo katadiptere.Svi mi vidimo kakve se masine uvoze iz Eu i koliko je odrzavana tehnicka ispravnost.Sve to zavisi od vlasnika ne Drzave.Znam zasto sam napisao EU jer znam kako je isla registracija prikolica i traktora prije ulaska u EU. Nije se gledala nosivost osovina i ispravnost guma i kocnica, samo jel ima papire, jel ima signalizaciju i to je TO. Sad prikolica mora biti ispravna u svakom pogledu i ako ima kocnice (propisano je i koja nosivost prikolice MORA imati kocnice) MORA ju dovuci traktor koji ima ispravnu zracnu instalaciju i prikolica MORA ici na valjke. Ako ne prolazi makar jedan od kriterija, nista od registracije.
U zetvi u pravilu policija ne pravi probleme dok se nesto ne desi a ako dodje do kakve pizdarije, ceslja se s jako gustim cesljem sve od pocetka do kraja.
Ima pravilo da teret koji se vuce ne sme da pređe 150% mase vucnog vozila. Ispravite me ako grešim oko procenta. To se uveliko premašuje ako se kače 2 prikolice. Slabo ko o tome vodi računa.
Bobo nemoj da se ljutis ali pretera ga.Nismo mi iz Australije!Znamo svi sta je EU ali,takodje znam i da tamo prolaze kola tehnicki pregled a i ne vide tehnicki pregled.Svajcarska,Nemacka Austrija jos uvek imaju zapregu a nemaju signalizaciju vec samo katadiptere.Svi mi vidimo kakve se masine uvoze iz Eu i koliko je odrzavana tehnicka ispravnost.Sve to zavisi od vlasnika ne Drzave.
Jeste, a jeli rukama. A mi viljuškom.Ja samo kazem da nam je svima jasno kako je u Evropi divno-bajno-sjajno, te zemlje su bile uredjene i pre rajha.