Nikad ovako !

Druze zelim ti brz oporavak,ono za 7 na lotu si u pravu,nekoga pre potrefi nesreca ma koliko velika vjerovatnoca bila, dok dobro nece taman da ide na 1:2

Jbm li ga, problem je sto sam je 80% raznio, ne postoji uopste, nema sta da se zasije. Sad je problem odbrana od infekcije, pa kada se to sredi, operacija da se ubaci vjestacka. Ma, Jovo, to kako se desilo ne desava se ni u crtanom filmu, jedan u sto hiljada, naslo me, al' zato ne moze da me trefi 7 na lotou u p.m.

Nedaj se zemljak...

Jebaj ga nema tu pravila,čovjek najebe u sekundi.U prošlom jebenom ratu oko Dervente se gruvalo,kolega i ja iza nekog zida ograde.Na drugu stranu na put pala čarlijeva granata,on provirivo kroz rupu malo veću od kutije cigara i pijesak sa puta mu oba oka sjebo,slijep 100%.Ja od njega 1m glava kompet virila i dobio samo kamen u glavu,ništa.Kad oće oće

Da, kada posmatras tako sve ima neki smisao, na ratistu tip me zaustavio za cigarete i zadrzao 7-8 sekundi, 200 metara dalje dvije od carlija ispred mene aterirase. Drugi dan mu dam par kutija, on gleda i pita ''zasto'', rekoh ''samo uzmi''.

Komšijski kamen ... fulextra u koloru :osmeh:

IMG_20170405_162047.jpg

Skinem hladnjak danas sa ferge...procurilo prvo sace sa lijeve strane u vrhu (zato mi i ispusto samo odredenu kolicinu vode)...Da bi mu prisli presijecem onaj lim sa strane hladnjaka sto ga drzi...kolega zalemi i ajd da ga ja ne varim sa svajsaparatom skrenem se majstorima da mi to zavare sa co 2....zavarili i kad sam kuci doso,montiro ..voda pisa,proprzili ga (rupa kao da sam ekser zabio)

Dal su vidjel pa ih bas briga...ko zna....uglavnom,sve isponova

Imam druga koji se bavi takvim popravkama i znam iz njegovog iskustva da zna biti jako nezahvalno krpiti stare i trule hladnjake..jednu rupu zakrpis a pojave se jos tri pa nikad kraja..sve ima svoj vek..

Hladnjak nije star...ovo mu je 4 sezona...neznam sta mu je da u gornjoj zoni propusti a i ovaj je proprzio onaj gornji dio (lim) na hladnjaku a ne sace...

Dal bi drzala pop nitna vodu...cep na hladnjaku je bez gume pa nema pritiska

Nazad
Vrh